Intalnire Timisoara
- laudia1975
- EVO I
Poze de la intalnirea din 24 mai 2010 Timisoara!
Datorita luminii , am "umblat" un pic la ele pentru a fi clare.
Datorita luminii , am "umblat" un pic la ele pentru a fi clare.
- Fişiere ataşate
-
- 24mai2010motoare.jpg (220.42 KiB) Vizualizat de 2284 ori
-
- 24mai2010f.jpg (67.2 KiB) Vizualizat de 2282 ori
-
- 24mai2010e.jpg (75.7 KiB) Vizualizat de 2291 ori
-
- 24mai2010d.jpg (85.86 KiB) Vizualizat de 2278 ori
-
- 24mai2010c.jpg (88.89 KiB) Vizualizat de 2275 ori
-
- 24mai2010b.jpg (176.1 KiB) Vizualizat de 2281 ori
-
- 24mai2010a.jpg (142.49 KiB) Vizualizat de 2282 ori
Si uite asa, a avut loc si prima intalnire pe Timisoara a pasionatilor de Mitsubishi.
Deocamdata doar 5 membri (trebuie sa o socotim si pe cea mica, ca a avut bunavointa de a asista).
Acum doar 5, data viitoare 6,7 poate chiar mai multi!
P.S. Mitica, te rog frumos sa-mi trimiti pozele pe mail: puiuginga@yahoo.com. Multumesc!
Deocamdata doar 5 membri (trebuie sa o socotim si pe cea mica, ca a avut bunavointa de a asista).
Acum doar 5, data viitoare 6,7 poate chiar mai multi!
P.S. Mitica, te rog frumos sa-mi trimiti pozele pe mail: puiuginga@yahoo.com. Multumesc!
salutare timisorenilor!
scuze ca nu am raspuns pana acum, eu am intrat in casa acum o ora, vin de la intalnirea de anul acesta de la suceava (am facut o escala de o zi pe drum). din aceasta cauza nici nu am stiut de intalnirea de azi dimineata, si oricum nu eram in oras, dar as fi venit cu placere.
ma anunt si eu la intalnirile viitoare, in principiu in orice locatie si in orice zi
scuze ca nu am raspuns pana acum, eu am intrat in casa acum o ora, vin de la intalnirea de anul acesta de la suceava (am facut o escala de o zi pe drum). din aceasta cauza nici nu am stiut de intalnirea de azi dimineata, si oricum nu eram in oras, dar as fi venit cu placere.
ma anunt si eu la intalnirile viitoare, in principiu in orice locatie si in orice zi
- laudia1975
- EVO I
Pt mine locatia nu conteaza, vin oriunde atata timp cat suntem impreuna!
Da, in mare a ramas duminica la 11. Pana sambata reusim sa stabilim si locatia (asta in cazul in care dorin sa o schimbam)
QUOTE (Puiu @ May 25 2010, 11:08 AM) Pt mine locatia nu conteaza, vin oriunde atata timp cat suntem impreuna!
Da, in mare a ramas duminica la 11. Pana sambata reusim sa stabilim si locatia (asta in cazul in care dorin sa o schimbam)
Inca o data: Multumesc pt poze, le-am primit pe mail!
QUOTE (Puiu @ May 25 2010, 11:08 AM) Pt mine locatia nu conteaza, vin oriunde atata timp cat suntem impreuna!
Inca o data: Multumesc pt poze, le-am primit pe mail!
- laudia1975
- EVO I
Ieri am avut "noroc" ca a fost inorat si destul de suportabil.
Insa daca prindem o zi insorita, in 5 minute ne mutam in magazin la racoare. Garantat!
Propun sa luam in calcul si posibiliatatea de a ne retrage la o terasa undeva la un suc / o cafea.
Nu cunosc foarte bine Timisoara insa trebuie sa fie o locatie unde sa gasim si ceva umbra.
La Sala Olimpia de exemplu ce parere aveti? Vis-a-vis parca e si o terasa!
Insa daca prindem o zi insorita, in 5 minute ne mutam in magazin la racoare. Garantat!
Propun sa luam in calcul si posibiliatatea de a ne retrage la o terasa undeva la un suc / o cafea.
Nu cunosc foarte bine Timisoara insa trebuie sa fie o locatie unde sa gasim si ceva umbra.
La Sala Olimpia de exemplu ce parere aveti? Vis-a-vis parca e si o terasa!