Intalnire Comuna Intre Cluburi
Si cine a venit cu CR-Z? Cineva de la HTR sau un ziarist?
Si eu abia astept sa ne cunoastem si live, Monitor. Cred ca te-am ratat ''la mustata'' la Drive Day 2010. Observasem Outie-ul, insa nu stiam ca e al tau si vazand sigla aia imensa am crezut ca era de la MCar or smth... tu ti-ai lipit-o?
Coltul lui Relu nu mai e... acum e chiar Garaj.
Si eu abia astept sa ne cunoastem si live, Monitor. Cred ca te-am ratat ''la mustata'' la Drive Day 2010. Observasem Outie-ul, insa nu stiam ca e al tau si vazand sigla aia imensa am crezut ca era de la MCar or smth... tu ti-ai lipit-o?
QUOTE (the1 @ Oct 16 2010, 01:22 PM) ...
Cred ca te-am ratat ''la mustata'' la Drive Day 2010. Observasem Outie-ul, insa nu stiam ca e al tau si vazand sigla aia imensa am crezut ca era de la MCar or smth... tu ti-ai lipit-o?
...
Cand mi-a cazut cu tronc, parasit si trist in tarc, la recuperate arata asa
[attachment=10613:0001_344_1.jpg]
Am dat jos tot in afara de sigla de pe usa care mi s-a parut foarte OK.
Chiar asa , unde mai pun piu, piu in spate la REA la anu' cand intra fiimea in randul conservarilor?
Cred ca te-am ratat ''la mustata'' la Drive Day 2010. Observasem Outie-ul, insa nu stiam ca e al tau si vazand sigla aia imensa am crezut ca era de la MCar or smth... tu ti-ai lipit-o?
...
Cand mi-a cazut cu tronc, parasit si trist in tarc, la recuperate arata asa
[attachment=10613:0001_344_1.jpg]
Am dat jos tot in afara de sigla de pe usa care mi s-a parut foarte OK.
Chiar asa , unde mai pun piu, piu in spate la REA la anu' cand intra fiimea in randul conservarilor?
- Fişiere ataşate
-
- 0001_344_1.jpg (171.02 KiB) Vizualizat de 2128 ori
- Andrei-evo
- EVO I
- Andrei-evo
- EVO I