Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Iul 20, 2008 8:31 pm

Asa ar si trebui,Bogdan......zona e splendida....
Promit sa merg si vinerea viitoare...

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Sâm Iul 26, 2008 12:25 am

Nu se poate a?a ceva!!! :shock: :shock: Am descoperit l?ng? mine, cam la un bloc distan??, de la intrarea ?n Stadionul Na?ional spre Pia?a Muncii, un Lancer Invite albastru, cred (era sear?), B 82 FFP. Vaai, ?i c?nd o s? vin? al meu, ?i pun afi? pe capot? s? facem o ?nt?lnire, poate-l trag pe forum (dac? nu e deja).. Sau poate dau peste vreo lanceri??.

pinkanu
EVO I

Mesaj de pinkanu » Mar Iul 29, 2008 12:40 pm

Va salut!
Vineri pe DN 1 centura Ploiesti m-am intalnit cu Lancer bv 77 nul. Pe centura se lucreaza si se cam asteapata la semafoare el era in fata mea, ne-am salutat si cat am asteptat la semafor am schimbat cateva vorbe.Binenteles ca i-am facut o invitatie catre forum acum sa vedem...
Bafta!

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Iul 29, 2008 2:45 pm

Eu ma intalnesc de multe ori cu Mitsube la semafoare sau in trafic , le dau flash-uri in semn de salut , dar ori se dau intr-o parte ori ma injura . Cred ca de vina e masina. E neagra .

costynio
EVO I

Mesaj de costynio » Mar Iul 29, 2008 9:08 pm

... si ti-am zis sa nu-ti cumperi Subaru

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Iul 29, 2008 9:13 pm

e de la flash-uri.
multi au ramas cu sechele de pe autostrada.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Iul 30, 2008 8:15 pm

Credeam ca am singura Carisma restilizata culoare albastru metalizat (>2000) din Romania nemaivazand pana acum dar acum o saptamana jumate cand plecam spre bulgari am vazut una idem parca in Eforie Nord, era aglomerat si nu am avut timp sa o vad bine, deci nu stiu daca numarul e de Romania insa daca e chiar sunt curios daca e de pe forum.

Iar in Balcic unde am fost cazat in Bulgaria, am avut coleg de hotel o Carisma sedan argintie frumoasa foc dotata bine si cu cutie automata. Avea numarul AG-xx-CDG. Nu am reusit intr-o saptamana intreaga sa vad cine e proprietarul desi i-am facut si poza la masina . Aceeasi intrebare: este cumva pe forum?

Iar ca o paranteza, cred ca am vazut in Bulgaria la Carisme, in general cu numar de Germania sau Polonia cate nu am avzut in viata mea in Romania...

mocanu86
EVO I

Mesaj de mocanu86 » Mie Iul 30, 2008 10:18 pm

fratilor care esteti din bacau .. mai raspundeti si voi la salut .. nu va mai uitati asa urat a inceput invazia de mitze la mine da nu saluta nici draqu

n3utryn0
EVO I

Mesaj de n3utryn0 » Joi Iul 31, 2008 9:40 am

In bucuresti sunt ffff multe lancer-uri noi ....eu cred k am vazut peste 40 .....si inca se inmultesc ....peste 2 sapt si cu mine .. ...abia astept ....si app intalnisri mitsu in buc cand se mai organizeaza si unde ...am obs k de obicei vinerea .....

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Iul 31, 2008 10:32 am

@Costi , asta e , am comis-o acum
@n3utryn0 , citeste ultimele pagini din intalniri Bucuresti , gasesti acolo toate informatiile necesare
@cristi , eu nu folosesc flash-uri pe autostrada :-( , dar sunt foarte multi care practica acest lucru ; si eu am fost flash-uit de multi ( chiar de loganuri ) ) si apoi i-am invitat sa se tina dupa mine :twisted:

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”