Intalnire Periodica Bucuresti In Fiecare Vineri Ora 19 Sala Polivalenta (parcarea Din Dreapta)
buuuuuun.. in weekendul asta nu o sa raman in bucuresti dar weekendul urmator vreau sa stiu daca se tine vreo intrunire. in mare parte vreau sa ne cunoastem mai multi pana la vara pentru ca atunci sa vedem cine doreste sa calatoreasca prin tara si prin afara ei (in functie de fonduri ). daca se aude ceva de weekendul urmator, count me in (pe la baneasa shopping in parcare ar fi o idee sa ne intalnim ca e loc destul si presupun ca toata lumea stie unde este).
QUOTE (Volcov @ Feb 26 2011, 08:51 AM) right time, right place?
Cred ca ai trecut pe langa mine (Lancer Clasic negru B 34 KLI), eu fiind parcat in partea stanga a Salii Polivalenta Te-am vazut ca ai facut cateva drumuri pe langa locul de intalnire, dar nu am dat nici un flash, ca nu toate Mitsu care trec pe acolo sunt si membrii Data viitoare sper sa ne gasim pe acolo
Cred ca ai trecut pe langa mine (Lancer Clasic negru B 34 KLI), eu fiind parcat in partea stanga a Salii Polivalenta Te-am vazut ca ai facut cateva drumuri pe langa locul de intalnire, dar nu am dat nici un flash, ca nu toate Mitsu care trec pe acolo sunt si membrii Data viitoare sper sa ne gasim pe acolo
- marius_EVO
- EVO I