Intalnire Timisoara
Mda... eu practic sportul national de ceva ani buni, si de fiecare data gunoaiele mi le strang in saci si le duc acasa. Dar de aici pana la a aduna dupa altii sambata dimineata la ora 8 cand eu abia ajung acasa de prin cluburi... e cam imposibil. Anyway, nu vad legatura dintre o campanie la nivel national si un grup de amici cu discutii legate de masini. Ca o fi sag sau albina, oricum ar fi, e departe, si nu imi vine sa arunc banii pe benzina sa ma duc sa strang dupa altii. Count me out, dar distractie placuta.
tl;dr (too long; didn't read)
N-am spirit civic.
tl;dr (too long; didn't read)
N-am spirit civic.
QUOTE (Puiu @ Sep 21 2010, 11:34 PM) te rog cip, da-ne mai multe detalii!
eu sunt ocupat toata saptamana (pana vineri seara) asta cu o conferinta internationala si sambata trebuie sa iau parte la o nunta!!! sa stiu pe unde ma pot strecura in program
Pai vezi poate te strecori in programul miresei pe undeva... ... eu in we sunt la munte la cules de prune baieti, altfel as veni cu drag... sa faceti poze!!!
Va salut!
eu sunt ocupat toata saptamana (pana vineri seara) asta cu o conferinta internationala si sambata trebuie sa iau parte la o nunta!!! sa stiu pe unde ma pot strecura in program
Pai vezi poate te strecori in programul miresei pe undeva... ... eu in we sunt la munte la cules de prune baieti, altfel as veni cu drag... sa faceti poze!!!
Va salut!
- laudia1975
- EVO I