Intalnire periodica Galati
QUOTE (allexino @ Feb 28 2009, 06:56 AM) Eu nu pot ajunge pentru ca implinesc 1 an de la casatorie si avem alte planuri. Sorry. Data viitoare sigur voi veni! Chiar daca voi mai avea Mitsu sau nu!
adica cum daca vei mai avea Mitsu sau nu? doar nu vrei sa-ti iei AUDI?!?
QUOTE (Spiderman @ Feb 27 2009, 10:24 AM) Ne intalnim duminica 1.03.2009 la 11:00 tot acolo in 19 pe platou ?
nu prea se inghesuie nimeni, nu? oare ca e 1 Martie? Martisoare...vizite etc?
hai ca mai tinem legatura ,poate ne gasim totusi , daca nu...vine 1 Aprilie...ne gasim atunci
adica cum daca vei mai avea Mitsu sau nu? doar nu vrei sa-ti iei AUDI?!?
QUOTE (Spiderman @ Feb 27 2009, 10:24 AM) Ne intalnim duminica 1.03.2009 la 11:00 tot acolo in 19 pe platou ?
nu prea se inghesuie nimeni, nu? oare ca e 1 Martie? Martisoare...vizite etc?
hai ca mai tinem legatura ,poate ne gasim totusi , daca nu...vine 1 Aprilie...ne gasim atunci
Salutare galateni! S-a cam ramolit topicul nostru. Trebuie sa-l revigoram putin.
Incep eu cu o propunere: ce spuneti de o intalnire duminica viitoare pe data de 29.03.2009 la ora 10.30, in locatia binecunoscuta?
Asa am sansa sa ma laud si eu cu noul look al masinii!
Legat de Audi, am pierdut masinutza, dar nu-mi pare rau! Am mari planuri cu Mitsu acum!
Incep eu cu o propunere: ce spuneti de o intalnire duminica viitoare pe data de 29.03.2009 la ora 10.30, in locatia binecunoscuta?
Asa am sansa sa ma laud si eu cu noul look al masinii!
Legat de Audi, am pierdut masinutza, dar nu-mi pare rau! Am mari planuri cu Mitsu acum!