Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Dum Oct 24, 2010 11:48 pm

Salutari Shocs, te-am vazut tarziu si n-am apucat sa te mai salut.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Lun Oct 25, 2010 1:00 pm

salutare cix,te-am vazut prin sighisoara,aseara,la semafor ai stat in spatele meu(mitsu" carisma) apoi m-am tinut dupa tine pana ai depasit tiru la iesire din albesti,eu nu am depasit,pentru ca trebuia sa intru in dreapta
tin sa precizez ca masina arata de nota 2000000000000000000.....cel mai frumos mitsubishi pe care l-am vazut in viata mea live felicitari,multa bafta si km multi fara nici un fel de incident

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Oct 25, 2010 1:10 pm

Si eu te-am vazut, dar nu stiam sa te identific dupa numar. Daca stiam ca esti tu chiar opream sa schimbam o vorba. Chiar ma gandeam ca e ceva dubios ca ai stat mult dupa mine, m-am si dat pe prima banda si nu m-ai depasit. Si masina ta e frumoasa. Chiar ii ziceam sotiei cand eram la semafor: "uite puiu, carisma"

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Oct 25, 2010 6:17 pm

azi dimineata in intersectia de la delea veche cu tepes voda, lancer negru b--svv, in primul rand scuze ca ti-am taiat calea si in al doilea multumesc ca m-ai lasat sa trec. salutari inca o data.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Lun Oct 25, 2010 9:22 pm

QUOTE (cix @ Oct 25 2010, 07:10 PM) Si eu te-am vazut, dar nu stiam sa te identific dupa numar. Daca stiam ca esti tu chiar opream sa schimbam o vorba. Chiar ma gandeam ca e ceva dubios ca ai stat mult dupa mine, m-am si dat pe prima banda si nu m-ai depasit. Si masina ta e frumoasa. Chiar ii ziceam sotiei cand eram la semafor: "uite puiu, carisma"

si eu eram cu sotia si cu soramea in masina,si i-am zis sotiei uite in spate e un lancer,si chiar aunci ne-ai depasit,si am ramas amandoi cu gura cascata cat de bine poate arata masina,nu am vrut sa te depasesc sa admir in continuare atat de tare ne-a luat valul ca am uitat ca trebuie sa intru sa bag benzina si sa fac rovigneta acuma imi pare rau ca nu te-am depasit sa te opresc,ma gandeam ieri la asta dar nu am indraznit...oricum cand mai treci da un semn si poate oprim undeva pe o terasa la un pahar de vorba...cat despre masina,multumesc de aprecieri,dar sincer e in cea mai jalnica stare de cand o am trebuie vopsita si multe altele...oricum inca o data felicitari pentru realizari si pe data viitoare

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mie Oct 27, 2010 2:57 pm

IF xx LAV un Colt gri pe la 14 pe DN1.

Nu am apucat sa te salut

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Vin Oct 29, 2010 10:04 pm

In seara asta a fost full titan-ul de Lancer-e.
KEB-abul mare, in fata Mall vitan, te-am vazut tarziu, mi-ai luat ochii cu xenoanele.
Lancer rosu 44 dtj, pe la Dristor
Lancer gri xtp - pe chei, nu sunt sigur daca e de pe forum
Salutari tuturor pe acesta cale.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Vin Oct 29, 2010 10:59 pm

in ultimele 2 zile m-am intalnit cu un lancer nou alb cu jantele de ralliart XSF la numar...salutari si aici...careva de pe forum?

mfdunhill
EVO I

Mesaj de mfdunhill » Dum Oct 31, 2010 3:52 pm

Sapt trecuta pe nicolae iorga b xx aux

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Dum Oct 31, 2010 4:59 pm

manu4cris astazi prin militari, ti-am facut semn cu avariile dar nu cred ca ai observat. Salut!

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”