Intalniri Spontane In Trafic
salutare cix,te-am vazut prin sighisoara,aseara,la semafor ai stat in spatele meu(mitsu" carisma) apoi m-am tinut dupa tine pana ai depasit tiru la iesire din albesti,eu nu am depasit,pentru ca trebuia sa intru in dreapta
tin sa precizez ca masina arata de nota 2000000000000000000.....cel mai frumos mitsubishi pe care l-am vazut in viata mea live felicitari,multa bafta si km multi fara nici un fel de incident
tin sa precizez ca masina arata de nota 2000000000000000000.....cel mai frumos mitsubishi pe care l-am vazut in viata mea live felicitari,multa bafta si km multi fara nici un fel de incident
Si eu te-am vazut, dar nu stiam sa te identific dupa numar. Daca stiam ca esti tu chiar opream sa schimbam o vorba. Chiar ma gandeam ca e ceva dubios ca ai stat mult dupa mine, m-am si dat pe prima banda si nu m-ai depasit. Si masina ta e frumoasa. Chiar ii ziceam sotiei cand eram la semafor: "uite puiu, carisma"
QUOTE (cix @ Oct 25 2010, 07:10 PM) Si eu te-am vazut, dar nu stiam sa te identific dupa numar. Daca stiam ca esti tu chiar opream sa schimbam o vorba. Chiar ma gandeam ca e ceva dubios ca ai stat mult dupa mine, m-am si dat pe prima banda si nu m-ai depasit. Si masina ta e frumoasa. Chiar ii ziceam sotiei cand eram la semafor: "uite puiu, carisma"
si eu eram cu sotia si cu soramea in masina,si i-am zis sotiei uite in spate e un lancer,si chiar aunci ne-ai depasit,si am ramas amandoi cu gura cascata cat de bine poate arata masina,nu am vrut sa te depasesc sa admir in continuare atat de tare ne-a luat valul ca am uitat ca trebuie sa intru sa bag benzina si sa fac rovigneta acuma imi pare rau ca nu te-am depasit sa te opresc,ma gandeam ieri la asta dar nu am indraznit...oricum cand mai treci da un semn si poate oprim undeva pe o terasa la un pahar de vorba...cat despre masina,multumesc de aprecieri,dar sincer e in cea mai jalnica stare de cand o am trebuie vopsita si multe altele...oricum inca o data felicitari pentru realizari si pe data viitoare
si eu eram cu sotia si cu soramea in masina,si i-am zis sotiei uite in spate e un lancer,si chiar aunci ne-ai depasit,si am ramas amandoi cu gura cascata cat de bine poate arata masina,nu am vrut sa te depasesc sa admir in continuare atat de tare ne-a luat valul ca am uitat ca trebuie sa intru sa bag benzina si sa fac rovigneta acuma imi pare rau ca nu te-am depasit sa te opresc,ma gandeam ieri la asta dar nu am indraznit...oricum cand mai treci da un semn si poate oprim undeva pe o terasa la un pahar de vorba...cat despre masina,multumesc de aprecieri,dar sincer e in cea mai jalnica stare de cand o am trebuie vopsita si multe altele...oricum inca o data felicitari pentru realizari si pe data viitoare
- shadow2blade
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
- metal_militia
- EVO I