Intalnire periodica Galati
frumoase poze, data viitoare speram sa fie frumos afara ca sa avem masinile curate( avea dreptate spiderman cu spalatul masinilor....)
QUOTE (liviu77 @ Feb 2 2009, 09:31 AM) De departe cea mai reusita intalnire mitsu.galati.ro!!
Si ce bine arata cele doua roscate una langa alta!!!! (fiecare cioara isi lauda puiul!!)
da..frumoase roscate..dar mai frumoase ar fi fost daca ar fi fost spalate la cap ( macar a mea..)
QUOTE (liviu77 @ Feb 2 2009, 09:31 AM) De departe cea mai reusita intalnire mitsu.galati.ro!!
Si ce bine arata cele doua roscate una langa alta!!!! (fiecare cioara isi lauda puiul!!)
da..frumoase roscate..dar mai frumoase ar fi fost daca ar fi fost spalate la cap ( macar a mea..)
tiborg, adevarul e ca nici un posesor de Colt nu a venit pana acum la intalnirile noastre, asa ca prezenta ta este mai mult decat bine venita
iar referitor la comparatia cu un pekinez, sa stii ca este o rasa care da dovada de un curaj nemaipomenit!
te asteptam pe 1 martie, cand speram sa ne intalnim in formula extinsa!
iar referitor la comparatia cu un pekinez, sa stii ca este o rasa care da dovada de un curaj nemaipomenit!
te asteptam pe 1 martie, cand speram sa ne intalnim in formula extinsa!