Intalniri Spontane In Trafic
Uite o intalnire in parcare, nu in trafic. Eram la Careffour am parcat si am vazut dupa aia un lancer 1.6. Evident am schimbat locul si l-am proptit pe al meu spate in spate cu al lui. Cred ca a vazut si sigla cu forumul. Daca e printre noi sa dea un semn. Cand m-am intors de la cumparaturi plecase deja.
- Fişiere ataşate
-
- cereffour.jpg (99.45 KiB) Vizualizat de 5247 ori
QUOTE (cirnatu)sal'tare domnilor ! acuma daca tot m-ati descoperit ...sa ma prezint: Mitsubishi Lancer 2.0 (super masina) . B 65 UOM. Mihai este numele meu si n-am ma peste 40 de ani..... N-am apucat sa scriu pe forum pentru ca ma fugaresc oamenii la munca ....si acasa netu merge numa ,numa. Promit sa pun niste poze cu masina cit de curind si sa mai apar pe aici.
Welcome to the club!
Welcome to the club!
QUOTE (cirnatu)sal'tare domnilor ! acuma daca tot m-ati descoperit ...sa ma prezint: Mitsubishi Lancer 2.0 (super masina) . B 65 UOM. Mihai este numele meu si n-am ma peste 40 de ani..... N-am apucat sa scriu pe forum pentru ca ma fugaresc oamenii la munca ....si acasa netu merge numa ,numa. Promit sa pun niste poze cu masina cit de curind si sa mai apar pe aici.
sal'tare si tie....mama da greu esti d prins prin trafic ...eram in spatele tau acu cateva zile p la romana )
sal'tare si tie....mama da greu esti d prins prin trafic ...eram in spatele tau acu cateva zile p la romana )
Joi seara m-am intalnit cu Grasu in spate la hotel Ibis la gara. Din pacate el era in contrast cu masina....adica negru de suparare pt ca abs-ul si cauciuurile yokohama nu l-au ajutat sa scape cu masina intreaga. Succes cu reparatia si ai grija la toti nebunii din trafic.
- Fişiere ataşate
-
- Intalnire.jpg (80.47 KiB) Vizualizat de 4721 ori