Intalnire in vara - traseu Transfagarasan!!!

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
decebal12345
EVO I

Mesaj de decebal12345 » Vin Mai 16, 2008 10:24 pm

Si eu sint pentru!

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Sâm Mai 17, 2008 4:33 pm

Dar propuneti perioada sa stiu si eu cum ma incadrez.
Eu prefer sa fie inainte de 20 iulie sau dupa 15 august.

cristinasfg
EVO I

Mesaj de cristinasfg » Dum Mai 18, 2008 9:03 pm

Ok, ne-am documentat putin si am aflat ca pe data de 1 iulie Fransfagarasanul este in mod oficial deschis. Deci noi am propune primele doua weekend-uri din iulie, ceea ce inseamna 5-6 iulie respectiv 12-13 iulie. Acum asteptam raspunsurile voastre.
Dupa ce reusim sa stabilim data raman multe alte detalii de stabilit, cum ar fi, exact drumul pe care il vom parcurge, pe care parte vom urca si pe care parte vom cobora, deoarece credem ca ar fi extraordinar sa facem acest traseu cu totii impreuna. Noi propunem urcare de la Manastirea Curtea de Arges, Vidraru, Balea iar coborarea spre Sibiu. Apoi ar ramane de stabilit cazarea, unde, cine si sa ne documentam, sa vedem ce gasim fiecare dupa care comparam rezultatele. Sunt cabane si la Vidraru, la Balea, daca vrem sa ramanem peste noapte la inaltime, daca nu sa stabilim ce vom face si unde vom dormi. Daca sunt persoane care au apelat la servicii de cazare prin zonele respective si au ceva idei asteptam sa le scrie pe site.
Ne bucuram mult sa vedem ca sunt persoane care doresc sa ia parte la aceasta intalnire.
Legat de drum din cate stim noi inainte sa il deschida il pun la punct. Nu bagam in foc ca este asa, dar sa speram ca va fi frumos.
Deci asteptam in continuare raspunsurile voastre si speram ca de data asta sa ne adunam si mai multi.
Numai bine tuturor!!!
Cris & Cris

erlo
EVO I

Mesaj de erlo » Dum Mai 18, 2008 9:57 pm

Spunem si noi prezent propunerii (de altfel lansata inca de la precedenta intalnire), cu conditia ca la data stabilita sa nu intervina nimic neprevazut.

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Dum Mai 18, 2008 11:07 pm

Si eu sunt de acord cu oricare dintre weekend-uri si cu orice traseu.
Astept detalii.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Mai 19, 2008 11:44 am

Ok , vad ca avem deja un punct de plecare pentru perioada. Eu prefer 12-13.07 , dar nu cred ca o sa zic pas pentru 5-6.07.
Ca si traseu , cred ca ar fi mai bine sa intram pe traseu dinspre Fagaras. De ce ? pentru cei din Bucuresti va fi destul de aglomerat duminica pe drumul de intoarcere , chair daca alegem valea oltului sau valea prahovei.
Cat despre ce spunea Andrei_RC, transalpina si eu vroiam sa o fac pana am dat peste niste poze si m-am linistit. Ma rog , nu chiar ,vreau sa-mi iau un SUV , sau ceva mai inalt si o sa merg in viitorul apropiat, dar nu cu ce am acum la indemana .

Revenind la subiect, ce am sopus mai sus sunt parerile mele despre cum sa facem traseul. Dar , ma voi supune majoritatii . Nu cunosc locatii prin zona , ca eu de cate ori am fost nu am innoptat in zona.

cristinasfg
EVO I

Mesaj de cristinasfg » Lun Mai 19, 2008 12:00 pm

Revenim cu o precizare legat de cazare. Ar trebui sa incepem fiecare sa ne documentam legat de cabane/vile undeva intre Vidraru si Balea, cel putin asta e parerea noastra. Caci nu vedem ce rost ar avea sa urcam pana la Balea, sa coboram, totul in aceeasi zi ca apoi sa ne cazm. Deci noi am prefera sa ne cazam undeva mai la inaltime. Asteptam parerile voastre. Si eventual sa inceapa fiecare sa spuna ce weekend ar prefera, ca sa putem lua o decizie.
O zi frumoasa tuturor
Cris & Cris.

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Lun Mai 19, 2008 10:33 pm

Analizand mai bine programul nostru , am prefera 12-13 iulie.
Sunt de parere ca ar fi fain sa inoptam undeva sus,cum s-a spus si mai inainte,ca sa facem urcusul intr-o zi ,si a doua zi sa coboram.Nu?

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Mar Mai 20, 2008 8:20 am

Intre Vidraru si Balea nu prea ai unde. Eventual jos dupa Balea cascada unde e o aglomeratie de pensiuni.

cristinasfg
EVO I

Mesaj de cristinasfg » Mar Mai 20, 2008 12:01 pm

Ok, haideti sa deschidem lista cu participantii. Noi i-am trecut pe lista pe cei care au raspuns la acest topic. O sa va rugam pe fiecare sa confirmati venirea si sa precizati de cate persoane este vorba pentru a stii cum stam cu cazarea.
Haideti sa incercam sa ne hotaram pana la sfarsitul lunii mai. Deci pana atunci am vrea sa inchidem lista persoanelor participante pentru a ne ramane o luna pentru stabilirea celorlalte detalii (cazare, mancare, etc... caci dupa cum am vazut si data trecuta sunt foarte multe lucruri de pus la punct...)
Deci lista pana acum ar fi asa (unde am stiut numarul de persoane, sau l-am intutit il gasiti scris in dreptul numelui!!!)

1. cristinasfg - 2 persoane
2. chacha -
3. robbycar -
4. cix -
5. cristibna -
6. vooN -
7. LAV77 -
8. Andrei_RC -
9. decebal12345 -
10. erlo - 2 persoane
Haideti sa ne mobilizam!!! Asteptam raspunsurile voastre cu weekend-ul preferat pentru intalnire si numarul de persoane.
O zi frumoasa tuturor!!!
Cris & Cris

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”