Numere de inmatriculare de pe forum
Toma Adrian B-71-UCO lancer argintiu 1.6 stock...semne distinctive: nu tin tetiera mijlac-spate la locul ei, o soparla albastra lipita pe geamul stanga-spate, o cruciulita care atarna de parbriz, si probabil ca merg mai mereu avand "capul in nori" - dar stati linistiti ca sunt atent la trafic - nu am facut nici o buba mare pana acum cu nici o masina...va "loviti" de mine de la centru spre sud in bucuresti(unirea - berceni)
Sau, inca, ma mai puteti vedea prin aceeasi zona cu un Ford Focus 1 albastru, B-63-PGJ, hatchback, faruri angel eyes si sticker clubford pe el :-D, acelasi condus cu "capul in nori"
Sau, inca, ma mai puteti vedea prin aceeasi zona cu un Ford Focus 1 albastru, B-63-PGJ, hatchback, faruri angel eyes si sticker clubford pe el :-D, acelasi condus cu "capul in nori"
- mihai catalin
- EVO I
QUOTE (thor)...numere provizorii... BV047181 peste vreo saptamana noile numere...apropo...o idee pentru o configurare de numar preferential...?
...banuiesc ca ....cele cu EVO sunt epuizate....
Da nu ai zis ce masina ai Evo ? Lancer?
Nu cred ca sunt 99 de masini cu nr de inmatriculare EVO in bv:-?? nu stiu zik si eu oricum dak iti place;) si mai ales ca ai si masina:D ar fi frumos sa incerci Bafta la cautat si sa ai parte de masina si drum lung fara probleme
...banuiesc ca ....cele cu EVO sunt epuizate....
Da nu ai zis ce masina ai Evo ? Lancer?
Nu cred ca sunt 99 de masini cu nr de inmatriculare EVO in bv:-?? nu stiu zik si eu oricum dak iti place;) si mai ales ca ai si masina:D ar fi frumos sa incerci Bafta la cautat si sa ai parte de masina si drum lung fara probleme
QUOTE (robbycar)Mai,Yakuza,da' ce masina faina ai....!
Cand facem o liniuta? :-D
Pai dak crezi ca`i aia din avatar:P nu`i aia:)) modelu da e stock:D n`am decat un dragon pe capota:D si cand imi iese din service adik peste vreo 2 saptamani cred:D ca mi so dus pompa de benzina si tre sa faca comanda in belgia:((
Cand facem o liniuta? :-D
Pai dak crezi ca`i aia din avatar:P nu`i aia:)) modelu da e stock:D n`am decat un dragon pe capota:D si cand imi iese din service adik peste vreo 2 saptamani cred:D ca mi so dus pompa de benzina si tre sa faca comanda in belgia:((