Poze Si Impresii De La Intalnirea De Primavara-vara 2011
Salut,
am ajuns acasa, sunt frant, insa foarte incantat de cum s-a desfasurat aceasta intalnire. Sper ca v-ati simtit bine cu totii, ma bucura faptul ca au fost prezenti multi membri noi, speram ca urmatoarele evenimente sa fie si mai reusite. Pentru aceasta, asteptam feedback-urile voastre aici. Si pozele, bineinteles.
O sa revin si eu cu mai multe detalii cat de curand, momentan abia reusesc sa mai zaresc cum trebuie tastele.
am ajuns acasa, sunt frant, insa foarte incantat de cum s-a desfasurat aceasta intalnire. Sper ca v-ati simtit bine cu totii, ma bucura faptul ca au fost prezenti multi membri noi, speram ca urmatoarele evenimente sa fie si mai reusite. Pentru aceasta, asteptam feedback-urile voastre aici. Si pozele, bineinteles.
O sa revin si eu cu mai multe detalii cat de curand, momentan abia reusesc sa mai zaresc cum trebuie tastele.
- dacul vulcanean
- EVO I
Domnilor , unii din norocosii care au fost la Danes-Sighisoara s-au intors deja , cativa au mai ramas in zona . A FOST SUPERB ! Pentru cei ce nu au putut veni o sa postam pe forum poze si filmulete , a fost grandios. Sunt bucuros ca o marca de exceptie a adunat in jurul ei oameni de exceptie, eu am fost pentru prima oara si m-am simtit cu ei ca si ne cunosteam de ...Daca mai pui si locatia intalnirii intr-o zona deosebita ca aceea a dealurilor si padurilor din jurul Sighisoarei si o vreme in aceeasi timp racoroasa cat si luminoasa , intalnirea a fost reusita ! Toate cele bune si ,nu in ultimul rand, felicitari pentru Andrei care a fost sufletul intalnirii! Dacul vulcanean
Un eveniment reusit, chiar imi pare bine ca am reusit sa particip.
Locatia a fost bine aleasa, am avut si cate ceva de vizitat prin imprejurimi chiar daca conditiile de drum nu ne-au permis sa ne atingem toate obiectivele. Mi-a facut deosebita placere sa cunosc macar o parte dintre colegii de forum si sper sa ne vedem si data viitoare, poate vor reusi mai multi sa ajunga.
Am si cateva poze, sper sa le atasez cum trebuie... Daca nu iese, imi cer scuze anticipat...am sa incerc mai tarziu ca sunt un pic presat de timp.
Locatia a fost bine aleasa, am avut si cate ceva de vizitat prin imprejurimi chiar daca conditiile de drum nu ne-au permis sa ne atingem toate obiectivele. Mi-a facut deosebita placere sa cunosc macar o parte dintre colegii de forum si sper sa ne vedem si data viitoare, poate vor reusi mai multi sa ajunga.
Am si cateva poze, sper sa le atasez cum trebuie... Daca nu iese, imi cer scuze anticipat...am sa incerc mai tarziu ca sunt un pic presat de timp.
- Fişiere ataşate
-
- moto_0273.jpg (1.11 MiB) Vizualizat de 7640 ori
-
- moto_0289.jpg (1.04 MiB) Vizualizat de 7573 ori
-
- moto_0271.jpg (1.01 MiB) Vizualizat de 7584 ori
-
- moto_0270.jpg (962.04 KiB) Vizualizat de 7569 ori
-
- moto_0266.jpg (1.24 MiB) Vizualizat de 7569 ori
-
- moto_0265.jpg (1.22 MiB) Vizualizat de 7605 ori
-
- moto_0263.jpg (1.25 MiB) Vizualizat de 7595 ori
-
- moto_0260.jpg (1.24 MiB) Vizualizat de 7561 ori
-
- moto_0259.jpg (1.22 MiB) Vizualizat de 7566 ori
-
- moto_0258.jpg (1.18 MiB) Vizualizat de 7588 ori
-
- moto_0257.jpg (1.26 MiB) Vizualizat de 7622 ori
Din pacate eu si Cappy ne-am ratacit de restul si n-am intrat in poza de grup (a se citi treziti tarziu si stat la masa, plecat dupa restul insa gresit drumul si intrat prin mocirle... deh semnal din parti).
Asa eram noi, mai rosii si mai speciali
Nu am multe poze insa ce am facut gasiti aici: http://rapidshare.com/files/644440556/i ... _mitsu.zip
P.S. Apropo, fratilor, nu este intalnire mitsu daca nu bagati turismele prin toate coclaurile si vagaunele?! In rest, n-am ce reprosa, totul a fost bine.
Asa eram noi, mai rosii si mai speciali
Nu am multe poze insa ce am facut gasiti aici: http://rapidshare.com/files/644440556/i ... _mitsu.zip
P.S. Apropo, fratilor, nu este intalnire mitsu daca nu bagati turismele prin toate coclaurile si vagaunele?! In rest, n-am ce reprosa, totul a fost bine.