Intalniri Spontane In Trafic
- andrei.pex
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
QUOTE (andrei.pex @ Nov 14 2010, 08:38 PM) B-52-RDK pe la titan ....si tin sa precizez ca arata foarte foarte bine masina ....hmmmm :-?
52-RDK nu mai e masina mea,asa ca aveti grija pe cine claxonati/dati flash,s-ar putea sa ramana surprins.Am remarcat si eu cu placere ca masina arata bine si inca are lipit pe spate stickerul cu mitsu.ro.
52-RDK nu mai e masina mea,asa ca aveti grija pe cine claxonati/dati flash,s-ar putea sa ramana surprins.Am remarcat si eu cu placere ca masina arata bine si inca are lipit pe spate stickerul cu mitsu.ro.
- diablo_666
- EVO I
QUOTE (nini @ Nov 15 2010, 11:53 PM) eu il vad prima data prin cartier, si azi l-am vazut foarte putin, eu veneam pe gheorghe patrascu, el pe tuculescu putina aglomeratie, ne-am intalnit chiar la intersectie. frumos exemplar, felicitari posesorului.
Salutari tuturor posesorilor de Mitsu, ma bucur sa va cunosc! Eu sunt fericitul posesor al EVO-ului X din Baba Novac. Vad ca e lumea cu ochii pe el
Salutari tuturor posesorilor de Mitsu, ma bucur sa va cunosc! Eu sunt fericitul posesor al EVO-ului X din Baba Novac. Vad ca e lumea cu ochii pe el