Intalnire Comuna Intre Cluburi
QUOTE (Autoforum @ Oct 22 2010, 11:50 AM) Tin sa mentionez ca intalnirea dintre cluburile voastre o sa fie difuzata in emisiunea Autoforum (Prima TV) de sambata 30 octombrie, ora de incepere 10.15 (+/- cateva minute in functie de publicitatea de dinainte), iar in reluare o sa fie duminica pe la 4-5 dimineata si luni 1 noiembrie la ora 12.
Mie mi-ai spus la intalnire ca va fi la 1 saptamana dupa eveniment ...sa inteleg ca nu a avut loc in eminisiunea de saptamana asta sau nu e gata montajul ?
Asta e , mai asteptam un pic
Mie mi-ai spus la intalnire ca va fi la 1 saptamana dupa eveniment ...sa inteleg ca nu a avut loc in eminisiunea de saptamana asta sau nu e gata montajul ?
Asta e , mai asteptam un pic
QUOTE (the1 @ Oct 22 2010, 04:21 PM) Geniul care a creat poza sta foarte prost cu gramatica... cred ca ar fi corect 'I'm gonna..''.
Corect. Trebuia " I'm gonna teach you how to drive fast". Exprimarea este de genul : "I am going to do something". "I will " ar fi mers daca acel Subaru ar fi spus" Kids, I will teach you how to drive fast" , sau , forma scurta: Kids, I'll teach you how to drive fast". Dar, sincer sa fiu ... eu vazusem alte variante.. Cu un Mitsu dand lectiile respective unei adunari Subaru...
Corect. Trebuia " I'm gonna teach you how to drive fast". Exprimarea este de genul : "I am going to do something". "I will " ar fi mers daca acel Subaru ar fi spus" Kids, I will teach you how to drive fast" , sau , forma scurta: Kids, I'll teach you how to drive fast". Dar, sincer sa fiu ... eu vazusem alte variante.. Cu un Mitsu dand lectiile respective unei adunari Subaru...