Intalnire Comuna Intre Cluburi
- metal_militia
- EVO I
Daca vreti sa intram cu "impresii" ne putem intalnii la petromul de pe deal la 7 fara un sfert, dar eu zic ca nu are rost sa fortam aroganta...ne intalnim acolo amical si nu are rost sa intram noi dintr-o pozitie de forta. Mai ales ca subaristii citesc asta si o sa se intalneasca la fara 5 ca sa ne strice planurile
PS: maine o spal si eu, sa dea bine la TV...si ma si tund si imi pun si hainele de duminica
PS: maine o spal si eu, sa dea bine la TV...si ma si tund si imi pun si hainele de duminica
Salut acesta intalnire ca pe o idee foarte buna imi pare rau ca nu pot sa particip la ea deoarece sunt din provincie si sunt si bugetar , m-ar interesa daca si asta e o propunere pentru posesori de japoneze din Gorj , a, face o intalnire asemanatoare la Interex in parcare cei care sunt interesati astept mesaj sa stabilim data.
Va salut pe toti si la cat mai multe intaniri reusite
Va salut pe toti si la cat mai multe intaniri reusite
QUOTE (metal_militia @ Oct 14 2010, 12:34 AM) Daca vreti sa intram cu "impresii" ne putem intalnii la petromul de pe deal la 7 fara un sfert, dar eu zic ca nu are rost sa fortam aroganta...ne intalnim acolo amical si nu are rost sa intram noi dintr-o pozitie de forta. Mai ales ca subaristii citesc asta si o sa se intalneasca la fara 5 ca sa ne strice planurile
Noi, subaristii venim fiecare cum poate. Unii au neveste de pazit sa nu nasca si cand sunt siguri ca e safe, dau o fuga, altii lucreaza pana la 7, altii traverseaza tot orasul, altii vin din afara orasului etc. Ar fi fost frumos sa fie filmata faza sa apara cate o masina din partea fiecarui club de dupa colt, alta din alta parte sa se stranga asa masini din toate partile sau sa vina doua coloane de masini din parti diferite, dar ne complicam prea mult si probabil ca in momentul in care vom dori sa parcam o sa iasa un mare ambuteiaj
Puteti veni in ce forumla doriti (sir indian, stea, cerc, parasutati), doar sa veniti la locul stabilit. Daca ploua (sper ca nu) avem ca varianta de rezerva parcarea subterana de la mall (ultimul rand fiind mereu gol).
Eu mi-am pregatit chilotii de ocazie pentru filmari
Noi, subaristii venim fiecare cum poate. Unii au neveste de pazit sa nu nasca si cand sunt siguri ca e safe, dau o fuga, altii lucreaza pana la 7, altii traverseaza tot orasul, altii vin din afara orasului etc. Ar fi fost frumos sa fie filmata faza sa apara cate o masina din partea fiecarui club de dupa colt, alta din alta parte sa se stranga asa masini din toate partile sau sa vina doua coloane de masini din parti diferite, dar ne complicam prea mult si probabil ca in momentul in care vom dori sa parcam o sa iasa un mare ambuteiaj
Puteti veni in ce forumla doriti (sir indian, stea, cerc, parasutati), doar sa veniti la locul stabilit. Daca ploua (sper ca nu) avem ca varianta de rezerva parcarea subterana de la mall (ultimul rand fiind mereu gol).
Eu mi-am pregatit chilotii de ocazie pentru filmari
- marocanu2009
- EVO I
- marius_lancer
- EVO I