Intalniri Spontane In Trafic
QUOTE (Mitsu' @ Jul 13 2010, 08:50 PM) Am vazut si eu cateva New Lancer prin Alexandria, dar posesorii sunt de peste 40 de ani si nu prea sunt interesati de forum
Eu sunt din Alexandria si urmaresc de 2-3 ani forumul, chiar daca nu prea am avut postari. Ti-am vazut masina parcata pe Dunarii, dar era singura;). Eu eram in trecere. Daca mai ajungi pe aici trimite-mi un PM si poate ne vedem. Salut!
Eu sunt din Alexandria si urmaresc de 2-3 ani forumul, chiar daca nu prea am avut postari. Ti-am vazut masina parcata pe Dunarii, dar era singura;). Eu eram in trecere. Daca mai ajungi pe aici trimite-mi un PM si poate ne vedem. Salut!
Eu sunt acum in Alexandria, la varul meu.
Atunci venisera ai mei cu masina mea, eu fiind aici cu un T5 (cel din semnatura(B 87 XOM)), care e parcat alandala pe aici, ca nu sunt locuri de parcare.
Tu ce masina ai ? Colt sau Lancer ? Sau tu ai acel New Lancer cu WRC la numar ?
PS : Nu stiu cum ai fi putut rata masina pe Dunarii, ca am nu mai putin de 5 semne mitsu.ro numai pe spate, plus doua pe lateral, plus una pe farul dreapta )
Atunci venisera ai mei cu masina mea, eu fiind aici cu un T5 (cel din semnatura(B 87 XOM)), care e parcat alandala pe aici, ca nu sunt locuri de parcare.
Tu ce masina ai ? Colt sau Lancer ? Sau tu ai acel New Lancer cu WRC la numar ?
PS : Nu stiu cum ai fi putut rata masina pe Dunarii, ca am nu mai putin de 5 semne mitsu.ro numai pe spate, plus doua pe lateral, plus una pe farul dreapta )
QUOTE (Mitsu' @ Jul 21 2010, 07:58 PM) Tu ce masina ai ? Colt sau Lancer ? Sau tu ai acel New Lancer cu WRC la numar ?
) Am observat sticker-ele atunci. Am un New Lancer negru cu WBW. WRC, e altcineva
) Am observat sticker-ele atunci. Am un New Lancer negru cu WBW. WRC, e altcineva
- reevolution
- EVO I
Miercuri (21/07/2010) Outlander negru ... a trecut in foarte mare viteza pe bulevardul Republicii in Bistrita, nu am apucat sa vad numarul... daca as avea timp probabil ca ar trebui sa postez cam de 20 de ori pe zi in aceasta sectiune ... motivul este simplu: orasul Bistrita e mic, vezi Mitsubishi cu gramada intr-o zi
Care esti ma din SV cu un Lancer negru si ma tot claxonezi de fiecare data cand ma vezi ? Faza aiurea e ca de fiecare data, s-a intamplat sa "ne vedem" numai din contra-sens si nu am avut timp sa reactionez si eu. De obicei cand conduc sunt luat cu altele... (telefon, laptop, cafea, cd player, fustite scurte, gropi, injuraturi din dragoste adresate edililor.... nah... ca romanii... )
Azi in Timisoara : Lancerv EVO 9 - CS XX EVO - Calea Girocului, negru, impecabil, condus de o domnisoara care bineintgeles vorbea la telefon
Lancer EVO 10 - TM 01 EVO - McDonalds Spitalul Judetean - frumos, in 2 sau 3 culori, nuante de gri
COLT CZ3 - numere leasing - Calea Girocului, pe Cosminului, gri
+ 2 PAJERO la care nu le-am mai retinut numerele - in zona Fac. de Constructii
Salutari!
Lancer EVO 10 - TM 01 EVO - McDonalds Spitalul Judetean - frumos, in 2 sau 3 culori, nuante de gri
COLT CZ3 - numere leasing - Calea Girocului, pe Cosminului, gri
+ 2 PAJERO la care nu le-am mai retinut numerele - in zona Fac. de Constructii
Salutari!