Intalnirea De Vara 2009 - Poiana Zanelor
frumos..un weekend obositor dar frumos...locatia putin sub asteptari, are nevoie de acel "final touch" ca sa fie super
oameni pe care ma bucur ca i-am cunoscut si cam atat. I'm not a talker
P.S.1: Nu stiu cum naiba am ajuns o sticla de 2 litri cu tuica in masina la mine. Isi aduce aminte careva despre asta?
P.S.2: E buna!
oameni pe care ma bucur ca i-am cunoscut si cam atat. I'm not a talker
P.S.1: Nu stiu cum naiba am ajuns o sticla de 2 litri cu tuica in masina la mine. Isi aduce aminte careva despre asta?
P.S.2: E buna!
am eu pozele si filmele adunate de la toti cei care le-au facut (cred...).
pot sa le fac disponibile prin http sau ftp, pe un server pe care il administrez, dar am nevoie de acceptul celor care le-au facut (poate nu vor sa le faca publice, sau cel putin nu pe toate...). rog sa-mi trimita PM.
in cursul zilei de azi sper sa pun pozele si filmele mele sus, si o sa postez aici link-ul
pot sa le fac disponibile prin http sau ftp, pe un server pe care il administrez, dar am nevoie de acceptul celor care le-au facut (poate nu vor sa le faca publice, sau cel putin nu pe toate...). rog sa-mi trimita PM.
in cursul zilei de azi sper sa pun pozele si filmele mele sus, si o sa postez aici link-ul
Weee..... )) las gabitzu ca nu faceam tumba deloc... s-a comportat peste asteptari avand in vedere traseul... ...iti garantez eu ! Pun eu pozele care le am la indemana ...
Ii salut iar pe cei care au fost la intalnire...
si urmeaza pozele
Ii salut iar pe cei care au fost la intalnire...
si urmeaza pozele
- Fişiere ataşate
-
- P1000821.JPG (3.81 MiB) Vizualizat de 6653 ori
-
- P1000811.JPG (3.85 MiB) Vizualizat de 6649 ori
-
- P1000807.JPG (1.32 MiB) Vizualizat de 6654 ori
-
- P1000797.JPG (72.67 KiB) Vizualizat de 6645 ori
-
- P1000768.JPG (3.87 MiB) Vizualizat de 6644 ori