Intalnire Primavara - 2 Ani De Mitsu.ro !
QUOTE (Donkey @ Mar 7 2009, 12:01 PM) Eu ma gandeam pe la Brasov, Sf Gheorghe, Tg Secuiesc si Lepsa ... ( take the scenic route )
daca ai chef de offroad poti s-o iei pe acolo. de la tg secuiesc pana la lepsa sunt 30 km de drum national forestier. peisajul e foarte misto. dar o sa ai bucurii sa vezi ca pe drum sunt paraiase peste care trebuie sa treci.
am facut drumul asta acum vreo 5 ani si am auzit ca nu l-au reabilitat.
take care of mitsu
daca ai chef de offroad poti s-o iei pe acolo. de la tg secuiesc pana la lepsa sunt 30 km de drum national forestier. peisajul e foarte misto. dar o sa ai bucurii sa vezi ca pe drum sunt paraiase peste care trebuie sa treci.
am facut drumul asta acum vreo 5 ani si am auzit ca nu l-au reabilitat.
take care of mitsu
- andrei.pex
- EVO I
QUOTE (Donkey @ Mar 7 2009, 12:01 PM) Eu ma gandeam pe la Brasov, Sf Gheorghe, Tg Secuiesc si Lepsa ... ( take the scenic route )
Pt. bucuresteni, eu vin din Iasi, niste pareri :
1. eu as evita DN1 vinerea;
2. Brasov-Tg secuiesc e un drum, la un moment dat are iesire spre Sf.Gheorghe, dar nu e obligatoriu de trecut prin Sf. Gheorghe daca nu aveti obiective turistice acolo
3. pasul Oituz este practicabil Tg.Secuiesc - Onesti, partea spre Lepsa nu am fost dar daca e cu un pic de off road eu sigur ma duc de la Lepsa pana la Tg.Secuiesc la o plimbare
4. Cea mai rapida ruta, dupa mine, ar fi Bucuresti- Urziceni-Buzau-Focsani-Lepsa [attachment=3019:harta_2.rtf];
5. Pt. ieseni cea mai rapida ruta ar fi Iasi-Bacau-Adjud-Stefanesti-Lepsa[attachment=3018:harta.rtf]
E doar o parere a unuia care face cam 100.000 - 150.000 km pe an prin tara, nu o criticati din start, va rog.
Pt. bucuresteni, eu vin din Iasi, niste pareri :
1. eu as evita DN1 vinerea;
2. Brasov-Tg secuiesc e un drum, la un moment dat are iesire spre Sf.Gheorghe, dar nu e obligatoriu de trecut prin Sf. Gheorghe daca nu aveti obiective turistice acolo
3. pasul Oituz este practicabil Tg.Secuiesc - Onesti, partea spre Lepsa nu am fost dar daca e cu un pic de off road eu sigur ma duc de la Lepsa pana la Tg.Secuiesc la o plimbare
4. Cea mai rapida ruta, dupa mine, ar fi Bucuresti- Urziceni-Buzau-Focsani-Lepsa [attachment=3019:harta_2.rtf];
5. Pt. ieseni cea mai rapida ruta ar fi Iasi-Bacau-Adjud-Stefanesti-Lepsa[attachment=3018:harta.rtf]
E doar o parere a unuia care face cam 100.000 - 150.000 km pe an prin tara, nu o criticati din start, va rog.
- Fişiere ataşate
-
[Extensia rtf a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-
[Extensia rtf a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
- andrei.pex
- EVO I
Ambele rute sunt sub 3 ore pt cei interesati, fara prea mare atentie la radare. Cea mai mare parte fiind pe E85, o banda jumate pe fiecare parte. Pt. ture in natura sunt si alte trasee. Eu unul vreau sa ajung vineri cat mai devreme la Lepsa, sa vad despre ce este vorba "in teren" si eventual sa mai fac vreo tura prin zona, Soveja, Tg. Secuiesc, Tg. Ocna inca nu ne-am decis.
Conform (deja) traditiei, v-am facut doua harti la scari diferite, pentru o mai buna vizualizare a locatiei (click the thumbnails).
Pentru cei carora le place sa priveasca in detaliu traseul, le sugerez acest link "map24" (pana se "repara" linkul, puneti in browser adresa www.ro.map24.com)
Este cea mai buna si prietenoasa harta interactiva din cate am intalnit.
PS:Sorry, Oroles, dar hartile tale mie mi se deschid doar in format ...text
PPS: Apropo de radare, pentru cei care merg Bucuresti - Focsani, via Urziceni, atentie, iata locatia a 3 radare fixe:
Localitate: Cosereni - pe sensul Urziceni ? Bucuresti, spre centrul localitatii - DN2/E60/E85 - Ruta: Bucuresti - Urziceni
Coordonate GPS Longitudine: 26.563900 Latitudine: 44.680990 - Limita Viteza: 50 km/h
Localitate: Cosereni - pe sensul Bucuresti ? Urziceni, intrarea dinspre Bucuresti - DN2/E60/E85 - Ruta: Bucuresti - Urziceni
Coordonate GPS Longitudine: 26.561430 Latitudine: 44.679620 - Limita Viteza: 50 km/h
Localitate: Cotorca - intrarea dinspre Urziceni, pe sensul Urziceni-Buzau, pe dreapta - DN2/E85 - Ruta: Urziceni ? Buzau
Coordonate GPS Longitudine: 26.658330 Latitudine: 44.776620 - Limita Viteza: 50 km/h
Pentru cei carora le place sa priveasca in detaliu traseul, le sugerez acest link "map24" (pana se "repara" linkul, puneti in browser adresa www.ro.map24.com)
Este cea mai buna si prietenoasa harta interactiva din cate am intalnit.
PS:Sorry, Oroles, dar hartile tale mie mi se deschid doar in format ...text
PPS: Apropo de radare, pentru cei care merg Bucuresti - Focsani, via Urziceni, atentie, iata locatia a 3 radare fixe:
Localitate: Cosereni - pe sensul Urziceni ? Bucuresti, spre centrul localitatii - DN2/E60/E85 - Ruta: Bucuresti - Urziceni
Coordonate GPS Longitudine: 26.563900 Latitudine: 44.680990 - Limita Viteza: 50 km/h
Localitate: Cosereni - pe sensul Bucuresti ? Urziceni, intrarea dinspre Bucuresti - DN2/E60/E85 - Ruta: Bucuresti - Urziceni
Coordonate GPS Longitudine: 26.561430 Latitudine: 44.679620 - Limita Viteza: 50 km/h
Localitate: Cotorca - intrarea dinspre Urziceni, pe sensul Urziceni-Buzau, pe dreapta - DN2/E85 - Ruta: Urziceni ? Buzau
Coordonate GPS Longitudine: 26.658330 Latitudine: 44.776620 - Limita Viteza: 50 km/h
- Fişiere ataşate
-
- Lepsa.JPG (542.77 KiB) Vizualizat de 1868 ori
-
- Lepsa_LM.JPG (704.21 KiB) Vizualizat de 1861 ori
Intre Bucuresti si Focsani drumul e impecabil.Intre Focsani si Lepsa ..nu stiu,dar din ce am citit ar trebui sa fie f bun,cu exceptia unor portiuni f mici inainte de Vidra si Tulnici.DN1 intr-adevar e de evitat vinerea.Asta si cu faptul ca portiunea dintre Targu Secuiesc si Lepsa este cum este m-au facut si pe mine sa raman la varianta prin Focsani.Varianta care ar trebui sa fie si ea destul de pitoreasca(dupa Focsani,bineinteles).
Oroles-Cu o masina ca a ta si eu as da o tura pe rute off-road .
Si eu vreau sa ajung cat mai devreme vineri.Iesirea din Bucuresti dupa ora 1530-1600 este extrem de anevoioasa in orice directie.Imi voi lua o zi de concediu.
Oroles-Cu o masina ca a ta si eu as da o tura pe rute off-road .
Si eu vreau sa ajung cat mai devreme vineri.Iesirea din Bucuresti dupa ora 1530-1600 este extrem de anevoioasa in orice directie.Imi voi lua o zi de concediu.