Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
guerilla
EVO I

Mesaj de guerilla » Lun Noi 03, 2008 3:19 pm

chiar el, o fi de bine sau de rau?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Noi 03, 2008 3:22 pm

e de bine!
eu activam destul de intens in aria Mitsubishi pana sa ni se puna un moderator suzukist care a facut harcea parcea pe acolo...
cu mine ai vorbit in private...ulterior aria aia a cam inghetat...
ai procedat corect si impartial... si te-am tinut minte!

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Noi 03, 2008 4:26 pm

Zimbet , pe acolo merg la munca , dar nu mai stiu cum sa fac sa scap de Bulevardul ala . E blocaj pana la Universitate .
Cred ca o sa las masina seara la Tineretului , in spate la liceu si dimineata plec de acolo , sau plec cu juma de ora mai repede , azi era oricum tarziu pt mine

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Noi 03, 2008 5:16 pm

QUOTE (cristibna)Zimbet , pe acolo merg la munca , dar nu mai stiu cum sa fac sa scap de Bulevardul ala . E blocaj pana la Universitate .
Cred ca o sa las masina seara la Tineretului , in spate la liceu si dimineata plec de acolo , sau plec cu juma de ora mai repede , azi era oricum tarziu pt mine

pai poti s-o lasi si langa Restaurantul Bucur... mai ales daca ai metrou direct... nu se mai merita sa-ti pierzi timpu... sau iao si tu printre blocuri...

eddysad
EVO I

Mesaj de eddysad » Joi Noi 13, 2008 8:56 am

QUOTE (legacyb4)Si eu stiu cateva Lancere prin C-ta, dar la volan sunt la fel oameni care nu prea ii vad sa stea pe forum. Am o amica f buna, cu un Lancer 2.0 negru, primul din Constanta, insa vad ca nu prea e pasionata de forumuri. Mai trag de ea, poate o conving

Eus din ctza cu unu cool silver......geamuri negre...toate...si grila fatza negru mat....dak ma vezi oprestema....vb... B-84-KLV

mocanu86
EVO I

Mesaj de mocanu86 » Sâm Noi 15, 2008 10:51 am

aseara m-am luat la intrecere cu un cz3 pe bulevardu dacia.. la un semafor chiar m-am dus langa el si l-am claxonat, tipu nici nu s-a intors sa se uite :? cand am plecat de la semafor i-am dat mai tare ca el si dupa i-am bagat avarii dar nici un semn .. nimic posesorii astia de colt sunt mai ciudati asa de felul lor :evil:

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Noi 15, 2008 11:10 am

crezi ca tuturor le arde de joaca... altii nici nu-si stiu marca masinii, de unde sa-si dea seama ca tot colt ai... e mai complicata treaba... eu tot o patesc...

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Lun Noi 17, 2008 10:08 pm

Fiu-miu, la 3 ani si ceva, imi tot arata pe strada "tati, uite un mitsubishi!" de mic il invat.

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Dum Noi 23, 2008 12:33 am

Salutam cu respect domnul Cristibna, am parcat din pura intamplare langa masina dvs. in parcare la Carrefour Colentina asta-seara, pe prima ninsoare din Bucuresti. Banuiesc eu asa ca ati remarcat (B-87-KPY). Bine ca s-a oprit ninsoarea pana mi-am facut cumparaturile, ca deja aveam emotii in legatura cu intoarcerea acasa.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Noi 23, 2008 10:55 am

Salutare
Am vazut KPY langa mine cand am dus si eu cumparaturile la masina si m-am si intors in galerie pt inca 5 minute si ma uitam dupa tine in timp ce imi luam tigari . Nu erai singurul cu emotii cu zapada .

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”