Intalniri Spontane In Trafic
QUOTE (cristibna)Zimbet , pe acolo merg la munca , dar nu mai stiu cum sa fac sa scap de Bulevardul ala . E blocaj pana la Universitate .
Cred ca o sa las masina seara la Tineretului , in spate la liceu si dimineata plec de acolo , sau plec cu juma de ora mai repede , azi era oricum tarziu pt mine
pai poti s-o lasi si langa Restaurantul Bucur... mai ales daca ai metrou direct... nu se mai merita sa-ti pierzi timpu... sau iao si tu printre blocuri...
Cred ca o sa las masina seara la Tineretului , in spate la liceu si dimineata plec de acolo , sau plec cu juma de ora mai repede , azi era oricum tarziu pt mine
pai poti s-o lasi si langa Restaurantul Bucur... mai ales daca ai metrou direct... nu se mai merita sa-ti pierzi timpu... sau iao si tu printre blocuri...
QUOTE (legacyb4)Si eu stiu cateva Lancere prin C-ta, dar la volan sunt la fel oameni care nu prea ii vad sa stea pe forum. Am o amica f buna, cu un Lancer 2.0 negru, primul din Constanta, insa vad ca nu prea e pasionata de forumuri. Mai trag de ea, poate o conving
Eus din ctza cu unu cool silver......geamuri negre...toate...si grila fatza negru mat....dak ma vezi oprestema....vb... B-84-KLV
Eus din ctza cu unu cool silver......geamuri negre...toate...si grila fatza negru mat....dak ma vezi oprestema....vb... B-84-KLV
aseara m-am luat la intrecere cu un cz3 pe bulevardu dacia.. la un semafor chiar m-am dus langa el si l-am claxonat, tipu nici nu s-a intors sa se uite :? cand am plecat de la semafor i-am dat mai tare ca el si dupa i-am bagat avarii dar nici un semn .. nimic posesorii astia de colt sunt mai ciudati asa de felul lor :evil:
- diablo_666
- EVO I
Salutam cu respect domnul Cristibna, am parcat din pura intamplare langa masina dvs. in parcare la Carrefour Colentina asta-seara, pe prima ninsoare din Bucuresti. Banuiesc eu asa ca ati remarcat (B-87-KPY). Bine ca s-a oprit ninsoarea pana mi-am facut cumparaturile, ca deja aveam emotii in legatura cu intoarcerea acasa.