Posesori Mitsu BACAU
in speranta ca e cineva pe aci din bacau si tinand cont de faptul ca s-au inmultit si la noi in orash posesori de mitsubishi haideti , poate ne cunoastem mai bine. o intalnire in parcare la Moldova sa starnim si noi invidia nu ar strica. In alta ordine de idei haideti sa vedem cati suntem din Bacau pe acest forum si sa incercam sa stabilim o intalnire.
QUOTE (mocanu86)in speranta ca e cineva pe aci din bacau si tinand cont de faptul ca s-au inmultit si la noi in orash posesori de mitsubishi haideti , poate ne cunoastem mai bine. o intalnire in parcare la Moldova sa starnim si noi invidia nu ar strica. In alta ordine de idei haideti sa vedem cati suntem din Bacau pe acest forum si sa incercam sa stabilim o intalnire.
Buna,
Si eu sunt nou si apreciez eforturile dealerului Mitsubishi Bacau dar din pacate nu am reusit sa ajungem la o intelegere in privinta achizitionarii unui autoturism. Imi pare rau ca sunt printre voi fara sa pot fi alaturi de voi, posesorul unei astfel de masini. Daca dealerul mi-ar fi oferit mai mult decat eleronul astazi sigur as fi avut o optiune clara. Va doresc mut succes si bucurii. Sunteti interesanti.
Buna,
Si eu sunt nou si apreciez eforturile dealerului Mitsubishi Bacau dar din pacate nu am reusit sa ajungem la o intelegere in privinta achizitionarii unui autoturism. Imi pare rau ca sunt printre voi fara sa pot fi alaturi de voi, posesorul unei astfel de masini. Daca dealerul mi-ar fi oferit mai mult decat eleronul astazi sigur as fi avut o optiune clara. Va doresc mut succes si bucurii. Sunteti interesanti.