POZE CU CELE MAI TARI L 200
Proaspat achizitionata..momentan pozele sunt din fata casei dar sper ca in curand sa reusesc sa fac si cateva in teren.
Este si intaiul sofer al familiei nelipsit
Desi am stat cam o luna in cumpana pentru a alege intre L200 si Outlander pot spune ca sunt indragostit de masina asta
Este si intaiul sofer al familiei nelipsit
Desi am stat cam o luna in cumpana pentru a alege intre L200 si Outlander pot spune ca sunt indragostit de masina asta
- Fişiere ataşate
-
- IMG_8620.JPG (5.04 MiB) Vizualizat de 2962 ori
-
- IMG_8618.JPG (6.26 MiB) Vizualizat de 2933 ori
-
- IMG_8617.JPG (6.16 MiB) Vizualizat de 3015 ori
Dap ..pentru moment maine imi vine hardtopul pentru bena, mai vreau sa ii pun xenoane cica ar fi o chestie de 10 mil ca sa mi le monteze, niste bf goodrich all terain si un bull bar de poliuretan protectie faruri si scut motor asta ar fi 2000 de ron....sa vedem cum si cand voi reusi sa le iau pe toate
- cristian_sen
- EVO I
Din poze pare a avea Michelin Cross Terrain ca anvelope si trebuie sa zic ca fabricantul a facut o alegere excelenta,sunt all season dar cu profil spre iarna. Daca nu-l dau banii afara din vila poate sta relaxat un an-doi,nu va avea probleme. Eu am la fel si am fost mai mult decat multumit pe zapada cu ele,ca si pe noroi de altfel. Sunt putin cam zgomotoase si poate putin instabile la viteze foarte mari pe asfalt uscat dar pentru o folosire normala sunt absolut imbatabile...a,si se consuma greu,am vreo 50 000 km si inca au carne destula pe ele ,ma tin inca pe atat sunt sigur.
@grammy:acolo e cumva Cumpana? Mi se pare cunoscuta strada,vin des la cineva in vizita...
@mariusdav:daca ai intrare la liber in port poate ma iei si pe mine la plimbare
@grammy:acolo e cumva Cumpana? Mi se pare cunoscuta strada,vin des la cineva in vizita...
@mariusdav:daca ai intrare la liber in port poate ma iei si pe mine la plimbare