probleme si rezolvari pt mitsu carisma

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Carisma
Scrie răspuns
shmen
EVO I

Mesaj de shmen » Vin Feb 05, 2010 11:06 pm

QUOTE (ligla @ Jan 13 2009, 02:08 PM) Intrebare: la carisma DI-D din 2003 se aude un zgomot in partea stanga (parca trepideaza ceva)cand ajunge la 1800-2000rpm..sub/peste aceste valori nu schiteaza nimic....sunt si momente cand nu se intampla nimic, dar si cand e enervant..nu e de la roata pentru ca face si pe loc la fel, dar nici nu am reusit sa identific de unde ar putea veni..are cineva vreo idee?

Se aude mai des cand esti in mers in curba ? Daca nu ai nimic la roti poti sa verifici pe un stand de amortizoare rulmentul de sarcina care sa afla in partea de sus amortizorului ( o parere ).

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Feb 05, 2010 11:12 pm

Pai ce treaba are rulmentul de sarcina al telescopului cand masina e pe loc (oprita) ?

@Ligla: baga si tu urechea sa identifici macar cat de cat de unde se aude...

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Sâm Feb 06, 2010 11:42 am

cred ca scutul nu e prins calumea si mai vibreaza..dupa revizii(cand umbla omul la scut) nu mai face..
merci de sfaturi

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Sâm Feb 06, 2010 6:14 pm

saltare...sunt un nou membru mitsu.ro...e sooper SUPER ca sa gandit cineva sa faca treaba asta,felicitari,am o carisma din 95' am condus multe marci dar am ramas la asta,e foarte buna,la varsta ei tine piept multor mashini MASINI europene(avand in vedere ca e model european),muuuult mai noi. o am de un an jumate,shi SI nu am facut nimic la ea decat schimb ulei,placute frana,shi SI consumabile minore,asta pana sa am de a face cu un service ROMANESC,destul de mare,am avut accident cu ea,doi fraieri SOFERI se dadeau in stamba facand slalom printre mashini MASINI prin sighisoara shi Sighisoara SI unul din ei ma M-A ]luat in plin shi ma SI M-A lovit in spate,doar tabla am zis,dar dupa 3 luni in care miau MI-AU tinut mashina MASINA in service,am luat-o partial facuta ( shi SI cu motorul scotand zgomote ciudate,nu am zis nimik NIMIC,am mers asha ASA ,dar de ceva vreme a inceput sa sune motorul tot mai tare shi sa SI S-A facut mai lenesh LENES,iar la relanti tremura,shi SI cand bag in viteza shi SI las usor ambreiajul simt lovituri repetate in pedala de ambreiaj,care cresc o data cu turatiile...nuh NU STIU ce poate avea,k CA la service mi-e groaza sa o mai duk DUC ,dupa ce am patit ultima oara...ms MERCI (MERSI, MULTUMESC) mult,shi SI sper sa aiva cineva rabdare sa citeasca tot ce am scris sa ma ajute ) bee blessed

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Feb 06, 2010 10:42 pm

Baga o fuga pana la Bistrita (din Sighisoara nu e asa mult de mers) la service la reprezentanta si iti recomand eu un meserias, in principiu iti da de buba si nu sunt nici asa scumpi. Dupa ce au "reparat" niste romani e greu sa dai de o cauza, eventual evacuare sau altele...nu stiu.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Dum Feb 07, 2010 8:32 pm

multumesc mult,nu e asa mult e drept,iar eu fac drumul asta cam de 2 ori pe luna deci ar fi bine,o sa te anunt eu cand o sa vin pe o perioada in care nu am prea mult de umblat si mergem sa vedem care e treaba,multumesc mult oricum ! care e carisma ta eu stiu 2 in bistrita,una alba pe care nu am mai vazut-o de mult,si una visinie e chiar la blocul unde stau eu cand vin in bistrita....a si mai era una albastra undeva pe langa eminescu,dar am fost vazut-o lovita o data si dupaia nu am mai vazut-o delok...

biku
EVO I

Mesaj de biku » Dum Feb 07, 2010 8:56 pm

din alea doua pe care le stii tu nu e nici una asta e

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Feb 07, 2010 9:14 pm

Deci aia albastra de la bloc de la Eminescu. Deci o stii Dar lovita nu aveai cum sa o vezi, iti garantez asta. Numai daca a busit-o unu' si a reparat-o pana dimineata, inainte sa urc eu in ea Stand acolo pe Eminescu, nu am vazut alta Carisma deci e ciudat ce imi zici.
Da un semn cand vii incoace, eventual anunta dinainte ca, desi e criza, uneori sunt cam ocupati astia de la service. Pe bune.

Unde drequ le-ai vazut tu pe celelalte ca eu stiu numai una rosie '98 GDI, dar nici una visinie sau una alba? Stiu un Galant alb dar atata. Poate pun de un fan club de Carisme in Bistrita daca ma ajuti sa le gasesc. Si apropos, cea rosie care o stiu, tipu e chiar mecanic la un service, am mai vorbit cu el.

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mar Feb 09, 2010 4:17 pm

) pai sa incep...probabil mi sa parut ca e lovita din trecere am vazut-o,exact culoarea aia e si a mea numai ca nu are portbagajul asa,e celalalt model,e una visinie acolo in decebal,in spate pe unde o fost petromu vechi,are SAS la numar,strada artarilor e acolo,si cea alba era pe independentei aproape de kaufland,asta nu stiu ce numar mai avea ca demult am vazut-o de cateva ori...si pe a mea tot din bistrita am cumparat-o de la cineva,de acolo din decebal unde sa mutat reprezentanta mitsubishi acuma la moto-velo...si cred ca si pe cea rosie o stiu,am vazut-o o singura data la un sens giratoriu,iar galantu ala alb cred ca e cel de langa biserica de pe langa tiriac nu?mai stiu inca unu dar ala e model mai vechi shi e culoarea ca la masina ta,si a mea e la sensu ala micut de langa finante,de la sens cum mergi spre han faci dreapta pe straduta si acolo e pe strada aia sincer si eu de mult vreau sa imi iau unul ca imi plac foarte mult,dar nu ma lasa nevasta ) ),glumesc....no fain,am zis destule salutare

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mar Feb 09, 2010 4:25 pm

a,era sa uit biku mersi pentru ca mi-ai atras atentia asupra limbii romane,e important,si scuze pentru inconvenient...

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Carisma”