Mitsubishi Carisma
- zeus_anoxia
- EVO I
- carisma_gdi
- EVO I
Salutare...intru si eu cu carisma mea GDI din 98 motor 1.8 , 115cp...Momentan nare nimik pe ea:d pe viidor am degand sa bag ceva:D ca am niste poze cu carisma tunate;)... se gasesc greu piese de tuning la ea of:(
- Fişiere ataşate
-
- 550___500_pixel2.jpg (191.57 KiB) Vizualizat de 3061 ori
-
- 550___500_pixel.jpg (40.5 KiB) Vizualizat de 3068 ori
A mai aparut o Carisma. Am cumparat eu una de la un prieten. Carisma 2002 , 1.6i, varianta Confort, culoare bleu.
Voi atasa poze originale dupa ce imi soseste, adica peste vreo saptamana.
Ma sperie faptul ca nu prea exista si nu stiu costurile de intretinere dar am facut 500km cu ea si m-am indragostiti pe loc de ea. Daca mai are cineva modelul asta, rog mai multe detalii ca forumul e cam slabut pe acest model, neexistand foarte multi proprietari de Carisma in Romania.
Voi atasa poze originale dupa ce imi soseste, adica peste vreo saptamana.
Ma sperie faptul ca nu prea exista si nu stiu costurile de intretinere dar am facut 500km cu ea si m-am indragostiti pe loc de ea. Daca mai are cineva modelul asta, rog mai multe detalii ca forumul e cam slabut pe acest model, neexistand foarte multi proprietari de Carisma in Romania.
Buna! Am aterizat si eu la voi in forum. Poate gasesc vreun cumparator pentru o frumusete de Mitsubishi Carisma:). Este din 1999, cumparata de la reprezentanta din Romania, nu a avut evenimente, e bine intretinuta, are 132CP, 1.9, 134.000 km la bord care sunt cat se poate de reali. O vand pentru ca mai am una in familie si nu ne mai tine punga pentru doua. Nu stiu care e pretul la o astfel de masina, eu ma gandeam la 6300-6500 E, negociabil
- mayer_maryus
- EVO I