probleme si rezolvari pt mitsu carisma

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Carisma
Scrie răspuns
mayer_maryus
EVO I

Mesaj de mayer_maryus » Joi Mai 29, 2008 1:31 pm

a si mai am o pb cu masina , imi toceste cauciucurile pe interior doar pe spate, cred ca cei de la service au strans bucsile pe elevator si nu cu masina lasata jos pe greutatea ei, ori unghiul de cadere ...trebuie sa ma intresez...

vwvlad
EVO I

Mesaj de vwvlad » Joi Iul 10, 2008 10:42 pm

Salut!
De cand am luat masina, am martorul motor aprins. Am fost cu ea in service - cyl. nr 4 Mysfire.... cu alte cuvinte are loc o aprindere proasta la respectivul cilindru. Am schimbat bujiile, dar imi este clar ca e pb de la bobina de inductie (stiu asta pentru ca un amic de-al meu a avut o masina identica cu a mea - exact aceeasi pb).
Ideea este ca masina nu are delcou, in schimb are 2 bobine de inductie, cate una pentru 2 cilindri. La reprezentanta bobina costa 162+tva=194 euro. Nu mi se pare tocmai putin, pentru o bobina care se pare ca mai iese din functie (40.000km -la atata i-a iesit amicului meu) si mai ales ca sunt 2.
Ideea ca masina merge chiar ok. Mi s-a intamplat sa sesizez ca la un moment dat ca nu merge un cilindru- dar nu simt o pb chiar asa de mare.... consumul este ok.

In ceea ce priveste cutia de viteze: am schimbat kitul de ambreiaj. Pentru informatiile dumneavoastra sa stiti urmatoarele:
1. Placa - 250 ron
2. Disc - 190 ron
3. Rulment - 110 ron.

Total 550 ron.
Piesele sunt de la Sachs si Valeo (nefiind cunoscator - am inteles de la mai multi ca sunt piese foarte buna - originalul fiind facut tot pe la ele) Stiu doar ca la reprezentanta doar discul de ambreiaj era 450 ron si mai mult decat atat, in bucuresti, era disponibil in 40 de zile.

Sa nu va sperie faptul ca pe cutie scrie volvo sau renault... ca de fapt inteleg ca pe masinile astea sta o cutie unica pentru aceste marci, astfel e si usor sa gasiti kitul.

Mitsubishi carisma 1.6 103 ps

ssTour
EVO I

Mesaj de ssTour » Joi Iul 24, 2008 12:41 pm

QUOTE (YaKuZa)am si eu o problema cu carisma mea...incepuse sa`mi faca o problema cand o acceleram facea niste pauze "cadea in bot" k si cum sar opri motoru ... si o inceput sa`mi faca din ce in ce mai des...si am dus`o la mitsubishi si nu gaseste ce are...o zis ca pompa de benzina am schimbat`o si tot asa imi face. Pana acuma nu imi facea probleme la relantii da acuma de cand am lasat`o la astia nu mai merge nici la relantii...o fi vreun senzor ceva?:-??...dak atzi avut si voi vreo problema asemanatoare sau care stitzi va rog sa ma ajutati si p mine

am si eu aceiasi problema...daca ai rezolvat-o zi si mie te rog cum ai reusit...poate nu fac atatea drumuri prin service-uri

shmen
EVO I

Mesaj de shmen » Lun Aug 04, 2008 7:58 pm

QUOTE (mayer_maryus)o pb intalnita de mine a fost variatia motorului la relanti pt motorul de 18 gdi , s-a rezolvat insa
prin curatarea regulatorului de relanti

Salutare, am si eu aceeiasi problema cu masina mea, dar nu am depistat inca unde este localizat regulatorul de relanti . Imi poti spune cu aproximatie?
Tnx

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Aug 05, 2008 11:03 am

Din pacate eu am dus-o la service si i-am spus mecanicului de acolo sa il curete si a facut-o el. Dar sincer dupa vreo 7-10 mii de km problema a inceput iar deci nu stiu ce sa zic, plus citind si pe forumuri straine, este cam o "caracteristica" tipica petnru Carisma asa ca nu stiu daca merita efortul.

Altfel cum as putea ajuta este sa uploadez undeva service manualul de la Carisma insa cu mentiunea/problema ca are aproape 700 Mb si nu stiu unde as putea face un upload permanent pentru a ajuta si pe altii si sa fie acolo sus :-D . In acel manual gasesti orice pana la ultimu surub.

shmen
EVO I

Mesaj de shmen » Mar Aug 05, 2008 11:20 am

Aici poti pina la 300 MB http://www.hotshare.net/ro/
Si aici gasesti mai multe linkuri http://www.filehosthome.com/file-hostin ... p?size=700

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Aug 05, 2008 12:31 pm

Il voi posta aici linku http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t=950 pentru a pastra topicul si a fi mai usor de gasit. Acum las calcu la upload si cand e gata il postez.

Cheers

mitsucarisma2000
EVO I

Mesaj de mitsucarisma2000 » Mie Aug 06, 2008 1:11 pm

Am si eu o intrebare, nu stiu daca este normal ,ca atunci, cand deschid busonul de la benzina ,sa iasa afara foarte mult aer(vapori de benzina) cu presiune mare din rezervor. Oare trebuie sa schimb busonul?

shmen
EVO I

Mesaj de shmen » Mie Aug 06, 2008 2:49 pm

Si la mine la fel se intampla, cred ca asa trebuie. O sa ma mai interesez despre acest subiect

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Aug 06, 2008 4:17 pm

Si eu patesc la fel dar sincer credeam ca asa e normal fiind prima mea masina

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Carisma”