Modificari Carisma
o sa fac un jurnal de bord...te rog spune-mi cum procedez
iar halatu...nu pot da un pret pentru ca e facuta de mine tapiteria,eventual pot da un pret materialelor folosite:
sa folosit piele naturala intoarsa gri,fina,care a costat 400 ron rola(aprox 5 metri)
iar materialul negru e textil cu peri orientati in jos,a costat 18 ron metru,am folosit aproximativ 2 metrii
iar halatu...nu pot da un pret pentru ca e facuta de mine tapiteria,eventual pot da un pret materialelor folosite:
sa folosit piele naturala intoarsa gri,fina,care a costat 400 ron rola(aprox 5 metri)
iar materialul negru e textil cu peri orientati in jos,a costat 18 ron metru,am folosit aproximativ 2 metrii
Pai deschizi un topic aici in care dai un titlu conform regulamentului (se observa usor formatul si de la celelalte topicuri) si in care fiecare ne laudam masina cu bune si rele si cu multe poze. In general, acolo se cam scrie ce a facut fiecare la masina lui (plibari, revizii, bube rezolvate, modificari - aici tu excelezi ) , ce a mai patit, etc..., iar pe aria tehnica de obicei se cer sfaturi tehnice legat de o problema aparuta. Cam asta cred ca ar fi ideea de baza... uita-te la un jurnal de la vreun coleg care are mai multe pagini si iti faci o idee.
Legat de tapiterie, e foarte fain ce faci, poate ar fi bine sa vi la o intalnire Mitsu sa o vedem si noi mai indeaproape, poate te apuci in weekend de un mic bussines (deja ma repet, am zis si mai sus asta).
Legat de tapiterie, e foarte fain ce faci, poate ar fi bine sa vi la o intalnire Mitsu sa o vedem si noi mai indeaproape, poate te apuci in weekend de un mic bussines (deja ma repet, am zis si mai sus asta).
multumesc...de fapt sunt niste chestii foarte simple...puteti incerca si voi,de asta am deschis acest topic,pentru a va provoca si pe voi sa faceti ceva schimbari carismelor voastre...eventual pot da detalii la ce va intereseaza,si explic cum se face...e simplu daca incerci...
am vopsit si cu alb o parte din interior,asa cum am zis,dar inca nu e gata,deci nu e cazul de poze,dar o sa postez cand o sa fie gata...
si pot spune ca m-am apucat si de exterior,asta in conditiile in care am reusit sa fac comanda la o fabrica,care lucreaza cu tabla,de niste componente pentru un eleron ....nu stiu cum va iesi pentru ca deabia in seara asta o sa imi ajunga componentele,iar eu trebuie sa le dau forma....
am vopsit si cu alb o parte din interior,asa cum am zis,dar inca nu e gata,deci nu e cazul de poze,dar o sa postez cand o sa fie gata...
si pot spune ca m-am apucat si de exterior,asta in conditiile in care am reusit sa fac comanda la o fabrica,care lucreaza cu tabla,de niste componente pentru un eleron ....nu stiu cum va iesi pentru ca deabia in seara asta o sa imi ajunga componentele,iar eu trebuie sa le dau forma....
o sa dau detalii cu placere...la cel din consola nu am schimbat,pentru ca nu am reusit sa dau jos bordu acolo sa vad ce se poate face...probabil ca se poate o sa mai incerc si revin....dar la cele de la ceasuri e foarte simplu...in primul rand dai jos ceasurile(ai de dat exact 5 holsuruburi,2 la plasticul protector din fata,care sun orientate in sus,iar 3 sunt dupa ce dai jos plasticul,o sa le vezi sgur)dupa ce ai desfacute holsuruburile,tragi usor de toata smecheria in care sunt prinse ceasurile,pentru ca se mai tin doar in mufe,pe urma desfaci plasticurile separat,o sa vezi ca sunt prinse unele de altele,si sunt usor de desfacut dupa ce iti dai seama care e sistemu ....apoi urmeaza partea de schimb propriuzisa,ledurile vechi,sunt prinse simplu de placa electronica,doar rotesti plasticul du led cu tot,si le pui la pastrare,pentru ca de acum incep improvizatiile in primul rand ai nevoie de leduri eu am folosit leduri de 5 v si aprox 0.2 w si am legat tot cate 2 in serie,iar in locasul unui singur led vechi,am bagat cate 4 mici(2 si 2 in serie)si dupa ce gasesti o modalitate sa le faci fixe in locasuri lipesti firele ledorilor de placa(ai desult loc acol sa lipesti pentru ca e mare spatiul de contact pentru ledurile vechi....(metoda folosita de mine pentru fixarea ledurilor a fost scociul indurstrial...lipeste foarte bine,si nu se desface tocmai usor )dar sunt destule metode de prindere,numai ca asta a fost cea mai simpla si rapida,si acolo,dupa ce pui ceasurile inapoi doar u mai stii ca nu e tocmai estetic o sa o dau jos o data si o sa fac ceva poze la pasii enumerati pentru a se intelege mai bine
QUOTE (calvaree @ Mar 31 2010, 02:25 PM) o sa o dau jos o data si o sa fac ceva poze la pasii enumerati pentru a se intelege mai bine
ok ..mai bine asa ...
cat despre interior...e bestial facut ai pus material si pe bord arata cool ! ti-a luat mult timp ?? are trebui sa iti deschizi o afacere in domeniu !
ok ..mai bine asa ...
cat despre interior...e bestial facut ai pus material si pe bord arata cool ! ti-a luat mult timp ?? are trebui sa iti deschizi o afacere in domeniu !