probleme si rezolvari pt mitsu carisma

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Carisma
Scrie răspuns
ssTour
EVO I

Mesaj de ssTour » Lun Apr 26, 2010 9:32 am

pai nu ai carburator

uite aici explicatia

horatiu_vecerdea
EVO I

Mesaj de horatiu_vecerdea » Mar Apr 27, 2010 12:55 am

am fost astazi la mecanic , i-am zis ce problema am .
A ridicat capota a scos un filtru cred ca era filtru dar mare , l-a suflat cu compresorul , a dat cu un sprei pe o teava care merea la motor si in acelasi timp un mucea o ambalato vreo doua minute de am crezut ca o rupe , a ajuns la concluzia ca trebe sa ii fac un servis de rutina .
nu stiu ce sa zic , e normal ?????

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mie Apr 28, 2010 3:47 pm

salutare sstour am din nou o intrebare pt tine... azi mergeam cu masina inspre centru si am trecut peste o cale ferata,ma zdruncinat un pic de la denivelari,dar apoi a zdruncinat un pic motoru,a dat niste socuri 2-3 ,si inca ceva cautam zilele trecute o fisura in esapament,am gasit-o,dar daca tot am avut capota deschisa,am zis sa ma mai uit un pic pe la motor sa vedem cum mai arata....asa ca idee,e umed in partea din spate a capacului de deasupra,la chiuloasa parca,si e uda baia de ule in partea de langa filtru,si filtru,mam uitat pe langa filtru,si e prins bine,de undeva de sus sa scurs,se poate sa fie de la capacul de la chiuloasa?
si inca ceva,am facut schimbu de ulei anu trecut prin noiembrie,de unde am cumparat uleiul mia zis ca baia are 4,5 litri,si eu bineinteles am luat 5,si am bagat cat mi-au zis ei,castrol am luat,dar dupa vreo luna,am observat ca suna cam tare inauntru,apropo de motor zgomotos,ca acuma am inceput sa fac legatura,si mam uitat si in cartea masinii,si surpriza,baia la a mea e doar de 3 litri si nu mai stiu cat,imediat am scos uleiul surplus,pana a ramas cat a trebuit,dar totusi,zgomotul a ramas,oare sa se fi stricat ceva in motor de la surplusul de ulei?si acuma sa se strice si mai tare?
stii ceva de chestia asta? mersi mult
si asa sa fac postarea mai lunga am oprit lucrarile la carisma,pt ca am descoperit ce chestii faine se pot face din fibra de sticla,si astept pana procur material si fac cu fibra urmatoarele schimbari...asa ca deocamdata ramane asa...si inca ceva cu sunt scaunele la modelul tau?au ramas ca le cele vechi,ca eu vreau sa schimb iar tapiseria,si poate daca iti trebuie iti dau tie tapiseria pe care am facut-o acuma,am poze postate daca vrei sa te uiti cum arata,nu imi trebuie nimic pe ea,e din piele intoarsa,dar asta dupa ce reusesc sa imi cumpar material pentru cea noua...daca esti interesat tinem legatura

ssTour
EVO I

Mesaj de ssTour » Mie Apr 28, 2010 8:45 pm

salutare mestere

ulei in motor ar trebui sa pui 3,5 + 0,3 in filtru vezi si aici
iar in ceea ce priveste surplusul de ulei la motor ... da... logic ..ulei mai mult = presiune mai mare , creste temperatura
daca e prea mult ulei si ai presiune iti strica semeringurile mai ales cel de la distributie

dar trebuie sa te gandesti ca ai un Mitsu !! si ca probabil ai facut schimbul de ulei iarna cand uleiul e vascos ... oricum de cele mai multe ori uleiul in surplus se consuma,arde ..deci nu ar trebui sa iti faci griji prea mari...
ce fel de zgomot are?? tacanit, turuiala...
cat despre scurgere ulei - da e posibil sa fie ciupita garnitura de chiuloasa sau aia de la capacul tachetilor - in ambele cazuri recomand ochi si urechi de mecanic care poate spune cate ceva si despre zgomot- si in amandoua cazurile nu poate fi vorba de ceva grav ci doar de uzura garniturii

scaunele mele sunt 50-50 piele cu textil - se vede in poza - si multumesc mult pentru oferta dar am gasit o solutie la problema cu scaunele...caci pana acum am schimbat vreo patru tipuri de huse pentru scaune si mai scumpe si mai ieftine...dar pana la urma am ajuns tot la tapiteria originala...eu am un catel micut care face multa mizerie ...da saracu sta numai in scaunul din dreapta si ca atare am cumparat o minihusa speciala pentru catel...si am rezolvat
sunt tare curios ce o sa iasa la tine ..trimite poze
Fişiere ataşate
3.jpg
3.jpg (152.35 KiB) Vizualizat de 2645 ori

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Mie Apr 28, 2010 9:57 pm

mersi din nou pentru informatii,ca la carte ca de obicei
la cat de bine arata tapiteria la tine nu merita sa o schimbi...cat de bine arata modelu mai nou in interior,imi place mult cum arata a ta pe dinauntru...e super combinatia...si pe dinafara imi place...nu stii exista ceva lac cu care se da dupa vopsit?ca imi pare ca la a ta straluceste vopseaua...
pai sa stii ca ma tem ca uleiul care se prelinge pe baie e posibil sa fie de la distributie,si e schimbata doar de vreo 15000 de km...spun asta pentru ca uleiu vine de sub capacu ala de plastic unde e ascunsa distributia sper sa ma insel...pt ca acuma tre sa schimb cauciucurile,si nu pot sa mai iau alta distributie...si tre sa fac si unghiu de fuga,inca nu l-am facut...
iar cu sunetul,cred ca o sa vad un mecanic pe saptamana viitoare ca s-ar putea sa merg la bistrita pe weekend...

apropo chacha mai esti prin zona? s-ar putea sa vin in bn hai sa punem mitsele laolalta,numa ca a mea arata naspa ca nu e gata cu vopsitu interior,dar nu conteaza stim noi cum arata,si in plus le facem poze pe dinafra

inca o data mersi mult ssTour...

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Joi Apr 29, 2010 10:06 am

@sstour: ai incercat niste huse de la baiatul ala care are atelier la iesirea spre Iasi pe partea dreapta? langa restaurant Cina parca e..am vazut puse pe un Vito niste huse si arata frumos

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Apr 29, 2010 6:52 pm

QUOTE (calvaree @ Apr 28 2010, 08:57 PM) apropo chacha mai esti prin zona? s-ar putea sa vin in bn hai sa punem mitsele laolalta,numa ca a mea arata naspa ca nu e gata cu vopsitu interior,dar nu conteaza stim noi cum arata,si in plus le facem poze pe dinafra
In principiu prin zona. Chiar, luni daca vin merg si eu pe la Mistu la reprezentanta sa imi fac ITP-u si poate vi si tu...

ssTour
EVO I

Mesaj de ssTour » Joi Apr 29, 2010 10:27 pm

@ligla nu am vazut...o sa ma uit cand mai ajung in Iasi-merci de pont
@calvaree ... luce si straluce vopseaua la a mea dar numai cand e curata- si da este un lac care se aplica dupa vopsea ...
sau daca nu mai ai "sclipire" la vopsea poti sa aplici niste ceara dupa fiecare spalat si dupa vreo 3,4 spalaturi o sa vezi diferenta

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Vin Apr 30, 2010 6:51 pm

chacha: super ramane stabilit atunci...dami un PM si spune-mi detalii la ce ora unde si cum ne intalnim,si vin si eu cu tine la mitsubishi...
ssTour: mersi de pont,o sa incerc ceara,si mai incolo cand o sa am bani de vopsit,o sa ii dau si lacul de care zici...

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Vin Apr 30, 2010 7:45 pm

QUOTE (ssTour @ Apr 29 2010, 10:27 PM) @ligla nu am vazut...o sa ma uit cand mai ajung in Iasi-merci de pont

nu e in Iasi e in Vaslui, la iesirea spre Iasi pe dreapta

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Carisma”