Salutare dragi Fani Mitsubishi!
Va rog mult sa ma lamuriti in privinta unei achizitii de cutie de directie (second). Mai exact nu stiu la ce sa ma uita ca sa fie compatibila cu masina mea. trebuie sa verific dupa un cod, model, tip?
multumesc anticipat
Caseta De Directie
salut,
te duci la orice service mai "sanatos" cu talonul masinii in dotare si ceri oferta de la ei pentru mai multi producatori aftermarket sau de origine - ii rogi sa iti spuna codurile peisei pentru fiecare producator in parte
apoi le zici ca te mai gandesti si revii
apoi cauti pe net preturile la producatorii respectivi pentru caseta ta.
te duci la orice service mai "sanatos" cu talonul masinii in dotare si ceri oferta de la ei pentru mai multi producatori aftermarket sau de origine - ii rogi sa iti spuna codurile peisei pentru fiecare producator in parte
apoi le zici ca te mai gandesti si revii
apoi cauti pe net preturile la producatorii respectivi pentru caseta ta.
kornelush, o caseta noua, after market, incepe de pe la 1400-1500 de lei. Se potriveste aia de 1.6 la tine! De fapt s-a pus aceeasi caseta de directie pe toate motorizarile pe benzina din anul acela, doar 1.9 D vad ca are alta caseta.
Daca si 1400 de lei e o cheltuiala prea mare, cauta si tu pe net firme care reconditioneaza casete de directie.
Oricum, de ce crezi ca trebuie sa schimbi caseta?
Daca si 1400 de lei e o cheltuiala prea mare, cauta si tu pe net firme care reconditioneaza casete de directie.
Oricum, de ce crezi ca trebuie sa schimbi caseta?
- mayer_maryus
- EVO I
DACA DOAR PIERDE ULEI , PRESUPUN CA PE PARTEA DREAPTA UNDE ESTE SI BUCSA DE TEFLON (DACA TIN EU BINE MINTE) se rezolva repede si usor ai schimbi simeringul
daca si bate tot pe partea dreapta e si bucsa de teflon ,
o caseta de dir second daca nu ma insel avea nea ion din bacau , viziteaza topicul cu adrese utile carisma
sau spune exact pe unde curge , ca poate sa fie o conducta...etc ...
numai bine
daca si bate tot pe partea dreapta e si bucsa de teflon ,
o caseta de dir second daca nu ma insel avea nea ion din bacau , viziteaza topicul cu adrese utile carisma
sau spune exact pe unde curge , ca poate sa fie o conducta...etc ...
numai bine