Distributie
in primavara eu am gasit curea Contitech (citeste jurnalul meu de bord ca sigur am scris si pe acolo de distibutie) la 190 RON. Tu cu cat ai gasit cureaua? Schimba si rola macar, ca nu prea e treaba ce vrei tu sa faci. Rola INA era 200 RON. Se mai gasesc sigur si mai ieftine, gen Nipparts, Japarts etc..., firmele INA sau COntitech fiind undeva de la mediu in sus.
fratioare,eu am schimbat anu trecut distributia la carisma cu tot cu pompa de apa,rola,curea,si a fost tot pachetul 650 ron,ceea ce e destul de acceptabil,si nici nu e mult,avand in vedere ca nu o schimbi in fiecare luna trebuie sa fie si mai ieftine
poimaine trebuie sa merg sa imi comand carbuni pentru alternator,si o sa ma interesez cat ar fi o curea si rola de intins...si pe urma te informez,dar cum spune chacha trebuie sa fie si mai ieftine
poimaine trebuie sa merg sa imi comand carbuni pentru alternator,si o sa ma interesez cat ar fi o curea si rola de intins...si pe urma te informez,dar cum spune chacha trebuie sa fie si mai ieftine