probleme si rezolvari pt mitsu carisma
asa arata masina mea carisma titanium an 1998 !!! nu dau de filtrul de polen si cel de benzina ! la cel de polen am decupat unde mi s-a zis si am dat de un radiator si la cel de benzina am dat bancheta jos si am scos cochilia aia unde se afla doar pompa de benzina ! need help ! sunt din bucuresti ... ma poate ajuta cineva plzzzz ?!
- Fişiere ataşate
-
- P1030243.JPG (1.8 MiB) Vizualizat de 2299 ori
-
- P1030241.JPG (1.86 MiB) Vizualizat de 2307 ori
- new72coral
- EVO I
Daca ma poate si pe mine ajuta cineva.Vreau sa stiu si eu cum se scoate debitmetrul de pe pompa de injectie pt al curata am dat jos cele 2 suruburi dar mai departe nu ma descurc si nu vreau sa rup ceva(culmea ca am fost si la mecanic si nu a reusit nici el )efectiv am tras de el in sus si nu iese.are vreo siguranta pe undeva?
salutare.....dragi colegi de carisme,am nevoie de ajutor urgent...mi sa dus bateria de la carisma mea,si trebuie schimbata urgent,problema e ca etichetele de pe baterie sunt sterse,si nu stiu de cati Ah trebuie sa iau bateria noua,cea pe care o am acuma e MITSUBISHI (genune parts)facuta in austria,aveti idee daca se gaseste si pe la noi asa ceva?
oricum momentan iau rombat,chiar daca urasc bateriile rombat,dar nu am in cotro asta provizoriu)
oricum daca ma poate ajutacineva sa stiu ce baterie tre sa iau,in cartea masinii imi arata ca la 1.8 trebuie 63 sau 66 Ah
dar pe bateria actuala se vede sters ceva de genu 80 Ah dar nu se vede bine. si asta ma indus in eroare)
multumesc de ajutor
oricum momentan iau rombat,chiar daca urasc bateriile rombat,dar nu am in cotro asta provizoriu)
oricum daca ma poate ajutacineva sa stiu ce baterie tre sa iau,in cartea masinii imi arata ca la 1.8 trebuie 63 sau 66 Ah
dar pe bateria actuala se vede sters ceva de genu 80 Ah dar nu se vede bine. si asta ma indus in eroare)
multumesc de ajutor
- mayer_maryus
- EVO I