Filtru Benzina 1.8 Gdi
- emitsubishi
- EVO I
Saptamana asta am curatat clapeta de acceleratie ca murea la relanti avea niste depuneri mai ceva ca la diesel acum relantiu e perfect pompa nu cred ca a schimbato am desfacut eu capacu ala de sub bancheta cautand filtru si acolo suruburile nu au mai fost desfacute . Am sa fac cumva sa pun filtrul ca ma tot gandesc sa nu strice injectoarele . Oricum deja eu am facuti 30.000 km cu ea si cine stie de cand nu il mai are e posibil sa fie pe carisma pompa fara filtrul?ar fi o ipoteza cine stie am sa sun proprietarul ce a avuto sa-l intreb daca isi aduce aminte ceva
Sau poate asa trebuie sa fie eu am modelul facelift modelu ce este facut si in 2003 si parca citisem undeva pe fourum ca nu are filtru?
Sau poate asa trebuie sa fie eu am modelul facelift modelu ce este facut si in 2003 si parca citisem undeva pe fourum ca nu are filtru?
- emitsubishi
- EVO I
salutare
emitsubishi imi cer zcuze,o vreme nu am intrat pe forum si nu am vazut mesajul tau,iti ofeream informatii cu poze daca intram,insa ma bucur ca ai primit raspuns pe forum si ai gasit rezolvare la problema.
Cat despre injectoare,stai linistit ca nu o sa se strice daca mergi fara acel filtru,deoarece in pompa de inalta presiune de pe motor mai ai inca 2 microfiltre care fac o treaba foarte buna.si in rezervor mai ai inca alte 2 filtre(site fine) inainte de pompa din rezervor,care iarasi opresc foarte mult din mizeri.
Acuma carburantii in Romania sunt cu semnul intrebarii,insa nu o sa bage nisip si noroi,ca sa iti strice masina.sunt doar de o calitate mai slaba.
Iti doresc succes in instalarea noului filtru,e pozitionat destul de aiurea acolo,si accesul e destul de greu,insa nu il schimbi in fiecare zi
Un an nou fericit si cu multi KM fara probleme tuturor
Cu respect
emitsubishi imi cer zcuze,o vreme nu am intrat pe forum si nu am vazut mesajul tau,iti ofeream informatii cu poze daca intram,insa ma bucur ca ai primit raspuns pe forum si ai gasit rezolvare la problema.
Cat despre injectoare,stai linistit ca nu o sa se strice daca mergi fara acel filtru,deoarece in pompa de inalta presiune de pe motor mai ai inca 2 microfiltre care fac o treaba foarte buna.si in rezervor mai ai inca alte 2 filtre(site fine) inainte de pompa din rezervor,care iarasi opresc foarte mult din mizeri.
Acuma carburantii in Romania sunt cu semnul intrebarii,insa nu o sa bage nisip si noroi,ca sa iti strice masina.sunt doar de o calitate mai slaba.
Iti doresc succes in instalarea noului filtru,e pozitionat destul de aiurea acolo,si accesul e destul de greu,insa nu il schimbi in fiecare zi
Un an nou fericit si cu multi KM fara probleme tuturor
Cu respect
- emitsubishi
- EVO I
QUOTE (emitsubishi @ Oct 26 2014, 01:30 PM) De cateva zile tot incerc sa schimb filtru de benzina la carisma si nu il gasesc am tot cautat prin topicurile deja deschise dar la a mea nu este nici la motor nici sub bancheta. Filtru mi.au dat cei de la reprezentanta deci cred ca daca nu aveam nu imi dadeau. Ajutati-ma va rog cu o parere cei care au schimbat sau e posibil sa nu am ? Va multumesc!
Salut,
si eu am una identica ca a ta ,e ascuns sub filtru de aer si cutia de sigurante de la motor.Nu e asa greu de schimbat doar catrebuie sa dai jos filtrul de aer si panoul de sigurante,dupa ce le-ai dat jos uitandute atent trebuie sal vezi deja.
Mult succes.
Salut,
si eu am una identica ca a ta ,e ascuns sub filtru de aer si cutia de sigurante de la motor.Nu e asa greu de schimbat doar catrebuie sa dai jos filtrul de aer si panoul de sigurante,dupa ce le-ai dat jos uitandute atent trebuie sal vezi deja.
Mult succes.
- mayer_maryus
- EVO I