SAAB
Mdea, mult prea scumpa...ca sa fie interesanta.
Maiestria soferilor este evidenta insa restul afirmatiei e amuzanta sau ... nevinovata.
Daca Fiat are dieseluri biturbo de 180CP samd atunci da, sunt fiat...si tot e OK.
Motoarele diesel Fiat sunt recunoscute ca fiind de exceptie...nu si restul masinii, dar si asta s-a mai schimbat intre timp.
Nici pe mine, nu ma impresioneaza.
Unul dintre tipii care s-a dat cu un SAAB in filmuletele de mai sus, sta cu mine pe scara si exerseaza zilnic pe loganu' lui asa ca nimic nou pentru mine.
Hmm, chiar de kkt.
Maiestria soferilor este evidenta insa restul afirmatiei e amuzanta sau ... nevinovata.
Daca Fiat are dieseluri biturbo de 180CP samd atunci da, sunt fiat...si tot e OK.
Motoarele diesel Fiat sunt recunoscute ca fiind de exceptie...nu si restul masinii, dar si asta s-a mai schimbat intre timp.
Nici pe mine, nu ma impresioneaza.
Unul dintre tipii care s-a dat cu un SAAB in filmuletele de mai sus, sta cu mine pe scara si exerseaza zilnic pe loganu' lui asa ca nimic nou pentru mine.
Hmm, chiar de kkt.
- zeus_anoxia
- EVO I
Taica-miu a renuntat in septembrie anul trecut la un Saab 9-5 (generatia anterioara) in favoarea noului Ford Mondeo. Inafara de socul pretului initial demn de o marca premium, service-ul si partile de schimb te falimenteaza. La noi in Galati nu era service autorizat, pt toate lucrarile de revizii sau service trebuind sa fie dusa masina in Bucuresti (timp si bani). Consumul motorului V6 2.8 nu scadea sub 20% in oras (Galati, in Bucuresti cred ca mori cu ea de gat). Acum nu stiu cum stau noile motorizari sau cam care-s preturile la un 9-3 mai modest. Oricum, cine vrea Saab trebuie sa fie pregatit pt costuri premium.
Noi am organizat eveniment la bucuresti pentru celebra echipa si acum resoftam modelel acstei marci.
http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=489
ca sa vedeti atasamentele mdia e bina sa fiti logati.
http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=489
ca sa vedeti atasamentele mdia e bina sa fiti logati.