SAAB

Discutii despre alte modele de automobile
Scrie răspuns
Johnelu
EVO I

Mesaj de Johnelu » Mie Mar 26, 2008 4:47 pm

Astept cu interes

alx
EVO I

Mesaj de alx » Sâm Mar 29, 2008 9:45 pm

Mdeah, neinteresanta marca. Mult prea exclusivista, in unele cazuri au scos modele nereusite, extrem de scumpe.
Din filmulete oricum se vede doar maiestria unor soferi, si daca faceau cu logane exercitiile tot bine aratau.

Pe mine nu ma impresioneaza cu nimic. Dieselurile parca sunt Fiat, nu?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Mar 30, 2008 1:06 am

Mdea, mult prea scumpa...ca sa fie interesanta.
Maiestria soferilor este evidenta insa restul afirmatiei e amuzanta sau ... nevinovata.

Daca Fiat are dieseluri biturbo de 180CP samd atunci da, sunt fiat...si tot e OK.
Motoarele diesel Fiat sunt recunoscute ca fiind de exceptie...nu si restul masinii, dar si asta s-a mai schimbat intre timp.

Nici pe mine, nu ma impresioneaza.
Unul dintre tipii care s-a dat cu un SAAB in filmuletele de mai sus, sta cu mine pe scara si exerseaza zilnic pe loganu' lui asa ca nimic nou pentru mine.
Hmm, chiar de kkt.

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Dum Mar 30, 2008 1:25 pm

Taica-miu a renuntat in septembrie anul trecut la un Saab 9-5 (generatia anterioara) in favoarea noului Ford Mondeo. Inafara de socul pretului initial demn de o marca premium, service-ul si partile de schimb te falimenteaza. La noi in Galati nu era service autorizat, pt toate lucrarile de revizii sau service trebuind sa fie dusa masina in Bucuresti (timp si bani). Consumul motorului V6 2.8 nu scadea sub 20% in oras (Galati, in Bucuresti cred ca mori cu ea de gat). Acum nu stiu cum stau noile motorizari sau cam care-s preturile la un 9-3 mai modest. Oricum, cine vrea Saab trebuie sa fie pregatit pt costuri premium.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Apr 02, 2008 11:24 pm

Pai daca stau sa calculez cat timp am pierdut prin service, reveniri nenumarate in service pana se rezolva sau nu o anumita problema, nervi si altele...cam tot pe acolo ajungi cu un mitsubishi si un service din ro.

SEBASTIAN
EVO I

Mesaj de SEBASTIAN » Vin Oct 31, 2008 10:45 pm

Noi am organizat eveniment la bucuresti pentru celebra echipa si acum resoftam modelel acstei marci.

http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=489

ca sa vedeti atasamentele mdia e bina sa fiti logati.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Noi 01, 2008 12:03 am

Tot respectul daca e precum spui!
Bine, banuiesc ca sunt masini la care aveti ce sa resoftati...

jules
EVO I

Mesaj de jules » Vin Dec 12, 2008 11:08 pm

Ca acu vad si eu topicu asta. Mie im place saab la nebunie. La exterior. Ca la interior e cam ca cea mai penala masina americana. De absolut doi lei. Si scumpa in draci la un asa interior de doi bani.
Dar tot imi place. Din afara. La nebunie

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Dec 13, 2008 12:10 am

Jules, e suedeza, nu americana..

jules
EVO I

Mesaj de jules » Sâm Dec 13, 2008 10:03 am

Am zis eu ca e americana. Andrei draga, la cit imi plac masinutele astea cred ca stiu ce sint si de unde.
saab e detinut de gm de ceva vreme. Lucru care se cunoaste la interior.

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte marci”