LANCER 1.6 RACINGCODE
- marius_lancer
- EVO I
I think I got the idea!
Cand am cumparat masina, am ales motorul avand in cap consumul. Acum insa, cand am inceput sa cunosc masina, parca as dori mai mult de la ea. Cu toate astea, m-am atasat de ea, si intradevar nu as vrea sa ii fac rau.
Astept sa vina caldura, si daca voi fi hotarat, o sa te caut.
Mercic pt informatii.
Cand am cumparat masina, am ales motorul avand in cap consumul. Acum insa, cand am inceput sa cunosc masina, parca as dori mai mult de la ea. Cu toate astea, m-am atasat de ea, si intradevar nu as vrea sa ii fac rau.
Astept sa vina caldura, si daca voi fi hotarat, o sa te caut.
Mercic pt informatii.
Cu placere si felicitari de alegere!
Sa nu te sperie faptul ca vrei mai mult si daca luai un EVO tot ai fi vrut mai mult dar retine si mai bine.
Te inteleg perfect am avut peste 700cp si am vrut mai mult, deci oriunde ai fi vrei si mai sus... este normal si bine tine de natura umana chiar influenteaza progresul ei.
Sa nu te sperie faptul ca vrei mai mult si daca luai un EVO tot ai fi vrut mai mult dar retine si mai bine.
Te inteleg perfect am avut peste 700cp si am vrut mai mult, deci oriunde ai fi vrei si mai sus... este normal si bine tine de natura umana chiar influenteaza progresul ei.
Nu vreau sa vorbim mult de masina mea.
Stiu o estimare f aproape de adevar dar prefer sa o tin pentru mine, insa nu voi ocoli la start nici o masina fcuta in europa cu putere de pana la 1200cp. A nu se intelege ca eu am atat.
Acum masina mea a fost testata la cca 340-350cp dar nu era maxim insa aveam deja 8500rpm in trapta 6 putand sa ma apropii de 9000rpm.
Nu stiu cat de des o sa urc acolo dar oricum e in pregatiri si alta usoara crestere de performante.
Stiu o estimare f aproape de adevar dar prefer sa o tin pentru mine, insa nu voi ocoli la start nici o masina fcuta in europa cu putere de pana la 1200cp. A nu se intelege ca eu am atat.
Acum masina mea a fost testata la cca 340-350cp dar nu era maxim insa aveam deja 8500rpm in trapta 6 putand sa ma apropii de 9000rpm.
Nu stiu cat de des o sa urc acolo dar oricum e in pregatiri si alta usoara crestere de performante.
QUOTE (SEBASTIAN)Nu vreau sa vorbim mult de masina mea.
poate km/h, nu cp
poate km/h, nu cp
Salutare. Acum am confirmarea ca softul nu se vede la revizie. Azi am facut revizia de 20.000 km. Fiind sambata si pentru ca erau max 5 masini toata ziua am stat langa masina tot timpul. Am reclamat faptul ca atunci cand masina sta la ralanti acul turometrului face o excursie pana pe la 1200-1400 rpm. I-am rugat sa se uite la regulatorul de aer. Ei au luat testerul si au cautat erori in soft. Nu au gasit nici o eroare. Apoi au desfacut admisia(dupa filtrul de aer) si au inceput sa curete inauntru de praf si alte mizerii.
Referitor la performantele masinii aseara am facut ceva masuratori cu un accelerometru.
pt 0-60 mph rezultatele au variat intre 10.13s si 10.45s
Eu zic ca e o imbunatatire evidenta fata de performantele de serie. Adica 11.8s
Referitor la performantele masinii aseara am facut ceva masuratori cu un accelerometru.
pt 0-60 mph rezultatele au variat intre 10.13s si 10.45s
Eu zic ca e o imbunatatire evidenta fata de performantele de serie. Adica 11.8s
[quote="Andrei_RC"]Salutare. Acum am confirmarea ca softul nu se vede la revizie. Azi am facut revizia de 20.000 km. Fiind sambata si pentru ca erau max 5 masini toata ziua am stat langa masina tot timpul. Am reclamat faptul ca atunci cand masina sta la ralanti acul turometrului face o excursie pana pe la 1200-1400 rpm. I-am rugat sa se uite la regulatorul de aer. Ei au luat testerul si au cautat erori in soft. Nu au gasit nici o eroare. Apoi au desfacut admisia(dupa filtrul de aer) si au inceput sa curete inauntru de praf si alte mizerii.
Cred ca aici este o confuzie.Nu a a fost o verificare a softului ci doar a existentei DTC-urilor.
Daca exista un up-grade de soft ,ce se intampla cu cel vechi.Nu se pierde tuning-ul?
Cred ca aici este o confuzie.Nu a a fost o verificare a softului ci doar a existentei DTC-urilor.
Daca exista un up-grade de soft ,ce se intampla cu cel vechi.Nu se pierde tuning-ul?