Marire putere Mitsubishi Lancer 2008 2.0 DI-D
- paul.todea
- EVO I
- The Hammer
- EVO I
deci treaba asta cu chipul macina pe toata lumea.Personal am intrat in legatura cu un astfel de tip care se ocupa cu asa ceva si dupa indelungi mail-uri in care mi-a spus si de castig dpdv cp si al cuplului etc ,l-am intrebat de garantie ,daca imi afecteaza, buuun.imi spune un "nu" sec.il rog sa dezvolte , sa-mi explice cum de nu se observa s.a.m.d. , rezultatul a fost ca nu am mai primit niciun mail de la el.....
si cred ca nici aici nu vom primi.asa ca , dam cu banu cine face si se duce cu ea in service sa vedem ce se intampla
si cred ca nici aici nu vom primi.asa ca , dam cu banu cine face si se duce cu ea in service sa vedem ce se intampla
Dupa cum am spus, am un prieten care a vorbit cu voinea, tipul de pe vwforum care face resoftari cu rezultate destul de bune si este laudat de toata lumea si a zis ca se poate face fara sa se observe la lancer. Eu cred ca pe la inceputul lui aprilie il sun sa fac treaba. Tipul este destul de serios si nu crede ca isi permite sa dea asemenea tepe mai ales ca este destul de cunoscut.
QUOTE (sobolanu')A aparut chipul pentru Lancerul nou : 1000 de euroi cu montaj, 26 de cai in plus si vreo 50 de Nm. Ce ziceti ?
Azi am fost la ei si am primit urmatoarea oferta pentru cip.....1145.97 euro fara montaj(montajul costa cam o ora mnopera)
Am mai primit o oferta pentru toba finala cu doua iesiri pentru 2.0 DID.....603.33 euro fara manopera.
Enjoy ! ..eu zic pass deocamdata...
Azi am fost la ei si am primit urmatoarea oferta pentru cip.....1145.97 euro fara montaj(montajul costa cam o ora mnopera)
Am mai primit o oferta pentru toba finala cu doua iesiri pentru 2.0 DID.....603.33 euro fara manopera.
Enjoy ! ..eu zic pass deocamdata...