Service tobe - schimbat toba

Tuning si modificari optice: jante, exterior, interior...
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Dum Noi 02, 2008 11:29 am

baieti vad ca am schimbat tema... :| poate revenim la ea?

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Lun Noi 03, 2008 8:29 am

deci sa o lamurim. unii au fost mai norocosi decat altii. prin ianuarie cand am platit eu avansul la masina, care masina a venit in martie, nu se vindea decat 1.5. daca aveau 2.0 aia era masina. 1.8 consuma foarte mult, mai mult decat 2.0 asa deci, a venit negresa, ma urc in ea si o tai pe autostrada. fac plinul la petrom si da-i sandale tata. pe la 130 cu toba stock se auzea bazaita rau de tot. pe cat era de frumoasa pe atat era de rea la sunet. intru in pitesti si o iau spre valcea. cand ce sa vezi??? baraca de la pilot. pe afara nu e mare smecherie, dar baietii lucreaza ca la carte. concluzie lancer 1.5 se aude rau la drum, iar daca sari de 130, zgomotul devine iritant in masina. asta a fost motivul pentru care am schimbat finala. cu garantia e relativa. nu asta ma sperie, ci faptul ca evacuari complet schimbate inseamna sa schimbi si admisie, iar apoi sa o resoftezi. daca te apuci sa schimbi evacuarea complet si nu umbli la soft o dai de gard. influentele sunt mari si strici masina. poate intr-o zi......................cu soare....................vine......................un..................EVO. pana atunci criza, tata. criza. Pace.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Noi 03, 2008 10:02 am

ti-a scazut din zgomot toba finala? ce ti-ai pus? eu vreau un zgomot frumos si sa nu ma derajeze la drum lung!...

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Lun Noi 03, 2008 2:59 pm

si poate pui si niste poze ca si eu am aceeasi problema ca a ta. Astept pe PM si un pret daca se poate si daca nu poti sa-l faci public!

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Noi 03, 2008 5:35 pm

Bagati si voi un ochi la pilotauto.ro si vedeti acolo ce vind oamenii. Btw, au service si in Bucuresti.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Noi 03, 2008 6:53 pm

scump scump... dincolo era mai ieftin... :-D

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mar Noi 04, 2008 4:00 am

in mod cert se aude mai bine iar la drum lung nu ma deranjeaza si am facut 15000 km in vara asta. sunt scumpi baietii dar au facut treaba. am vazut ca se poate si mai ieftin. asta e cand le faci mai devreme. n-am avut de ales. ce service-uri de tobe am vazut in bucuresti........sa te fereasca al de sus.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Noi 04, 2008 9:03 am

eu cred ca baietii stiu ce sa pui ca sa nu-ti sparga tempanu la 160km/h... dupa 15nov ma duc pe la ei... sa vad ce-mi propun...

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mie Noi 05, 2008 5:54 am

mergi pe magnaflow. e lifetime. si nu se aude rau deloc. ar mai fi remus, dar costa.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Noi 05, 2008 7:42 am

aicea ma gasit un test/audio test... http://www.coastadeest.ro/evacuari_sport.php?idcateg=34
dreapta pe la mijloc... cu toba de la Sebring pe un A3...

si una pe lancer GTS... http://www.magnaflow.com/04sound/sports ... ancer.html
mai multe modele: http://www.magnaflow.com/04sound/04sport.asp

Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning si modificari optice”