Service tobe - schimbat toba

Tuning si modificari optice: jante, exterior, interior...
Scrie răspuns
VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Mar Iul 29, 2008 4:32 pm

Nu stiu cum are intermediara la cz3, ma gandesc ca e la fel ca la czt...adica o galma cu sita (dar tot pe direct e, nu are traseu ca finala). In cazul asta parerea mea e ca nu merita schimbata, iar problema cu garantia e discutabila - ce naiba poate sa afecteze o toba finala, cu tubulaura de la intermediara sau fara ?!
Adica nu-mi mai da garantie la ce? La suportii de prindere? :shock:

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Iul 29, 2008 5:26 pm

Ai dreptate, dar stii cum e pe la noi ?
Imediat apare un "tata lor" care incepe sa explice rolul primordial al finalei in functionarea masinii...
O sa pun o intrebare la Mcar sa vad daca se accepta o astfel de modificare in perioada de garantie.
Dar nu imi fac iluzii...

Sincer ? Imi cam vine sa-mi bag ceva in ea de garantie.
Ce se schimba pe garantie ?
Nimicuri...
Daca e sa apara vr-un defect mai costisitor atunci in primul rand sunt de vina drumurile, guvernul, posesorul ca nu stie sa conduca, natura, fauna si flora, D-zeu chiar, samd. )
Si daca se schimba in cele din urma, atunci e un mare favor!

Cristian Stancu
EVO I

Mesaj de Cristian Stancu » Lun Oct 06, 2008 10:47 pm

Cobra, ai idee daca construiesc si galerii de evacuare?

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mar Oct 07, 2008 9:45 am

.........

Dennis_TL
EVO I

Mesaj de Dennis_TL » Mie Oct 15, 2008 3:48 pm

cine imi poate spune cu exactitate ce model/tip/brand de toba sa iau sa se potriveasca la un colt 1.5 sam safety de 109cp si in 5 usi? am luat de la magnaflow ceva universal si nu se potriveste ca e rotunda si prea mare... pur si simplu vreau o evacuare finala care sa intre fara alte artificii. sunt din Tulcea deci nu ma pot deplasa in Bucuresti (nici macar nu gasesc strada unde e acest atelier plus ca m-ar costa in 3mil drumul dus intors.)
multumesc mult!

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Mie Oct 15, 2008 4:37 pm

Cum vrei sa se potriveasca? Direct pe prinderile de la Colt? Nu cred ca se fabrica tobele sport inox sau carbon sau ce-or fi special pt un anumit tip de masina. Orice atelier care monteaza tobe iti poate adapta in schimb toba pt masina ta. Cum vezi si in poza de mai sus toba finala e doar ultimul segment, asa se vinde, celalata tevaraie care intra in ea e facuta de mesteri. Toba mea de pe lancer e din carbon si toata tevaraia (inclusiv colier de strangere si flansa de prindere) a fost facuta asa incat se prinde exact pe suportii de la toba originala. Asa ca ia-ti toba, du-te la un atelier si sigur iti fac aia adaptarile ca sa se prinda pe masina.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Oct 15, 2008 8:33 pm

..

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Oct 15, 2008 9:00 pm

baieti... mai lasati si voi colturile voastre... imi pare bine pt voi, haideti sa invadam topicu cu lancer 2008 :-D

Acuma serios:
- cine si-a schimbat toba pe un lancer nou
- poze ceva?
- sfaturi...

thx!

Dennis_TL
EVO I

Mesaj de Dennis_TL » Mie Oct 15, 2008 9:46 pm

Coobra am vazut toba de la Remus , vine chiar la fix cu prinderi cu tot si arata exagerat de bine , parerea mea. dar pretul imi depaseste puterea financiara, si asa ma cocoseaza leasingul + casco si alte rate .o sa caut un atelier in Tulcea mai de doamne ajuta sa vb de montaj si imi comand o finala mai finuta.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Oct 15, 2008 11:43 pm

mie imi place asta! e vriun magazin de tobe specializat?

Am mai gasit si aicea pe cei cu service-ul: http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=25851

Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning si modificari optice”