Mitsubishi Lancer X (tuning si modificari optice)
QUOTE (Marty)Daca n-aveti chef de munca si va e frica sa va bagati la modificari electrice, vedeti ca sunt baieti care modifica borduri si pun led-uri prin diverse locuri prin masina. Eu mi-am schimbat la renault becurile din bord cu led-uri.
la cat de funny esti am inteles ca vb de borduri de beton ) MY BAD!!!
la cat de funny esti am inteles ca vb de borduri de beton ) MY BAD!!!
spatciuk, mess-ul tipului e waxdanny si adresa lui de web e www.zexstar.com . Eu am facut treaba asta acu' vreo 3-4 ani, vizitind site-ul lui, nu stiu daca se mai ocupa de auto, da' puteti incerca, eventual va recomanda el pe cineva.
salut ! am tot citit pe aici....ash vrea sa schimb si eu softu la M. Lancer1.5 invite (2008) ! daca stie cineva daca pot...si totodata daca a aparut , cati cai ash castiga...care`s avantajele sau dezavantajele...daca cei de la mcar imi fac modificarea si daca ma sare din garantie ! totodata...in caz ca nu se poate s`o fac la ei...ash vrea sa intru in posesia modificarilor de soft (softul modificat deva pentru caluti mai multi)ca mi le fac eu ! Multumesc anticipat si astept un raspuns, un ajutor din partea cunoscatorilor !