Service story
mai fratilor ia mai terminati cu prostiile si pesimismul asta legat de service si de calitatea indoielnica a lucrarilor!!!!!!!!!
imi omorati moralul cu zile, mai ales ca astept sa imi vina randul sa schimb pompa de apa.
daca la 1000Km schimb pompa, la 2000 sau 3000 ce naiba se mai intampla? ramane macar motorul pe locul lui dupa interventie?
e in regim de una la mie?
am uitat sa va povestesc ceva.
voi vorbiti de lucruri mari: eleroane, parbrize, vopsele...... alea alea. normal ca sunt complicate si greu de rezolvat.
stai sa va zic una mai de la munca de jos.
voi stiti cum se pun piulitele la roti?
prima data se pun cu conul in afara, iar daca observati si deschideti gura, se schimba cu conul inspre janta. eeeee?
ma ia cu ameteala cand imi aduc aminte de pompa de apa. am senzatia ca m-am infipt si eu la pomul laudat ........
brrrrrr
imi omorati moralul cu zile, mai ales ca astept sa imi vina randul sa schimb pompa de apa.
daca la 1000Km schimb pompa, la 2000 sau 3000 ce naiba se mai intampla? ramane macar motorul pe locul lui dupa interventie?
e in regim de una la mie?
am uitat sa va povestesc ceva.
voi vorbiti de lucruri mari: eleroane, parbrize, vopsele...... alea alea. normal ca sunt complicate si greu de rezolvat.
stai sa va zic una mai de la munca de jos.
voi stiti cum se pun piulitele la roti?
prima data se pun cu conul in afara, iar daca observati si deschideti gura, se schimba cu conul inspre janta. eeeee?
ma ia cu ameteala cand imi aduc aminte de pompa de apa. am senzatia ca m-am infipt si eu la pomul laudat ........
brrrrrr
- Valentin Litex
- EVO I
QUOTE (body)Sa vedeti cam ce dezastru e la serviceul Di-Bass( Opel si Chevrolet) din Ploiesti . Evitati sa ajungeti la ei ca faceti infarct.Eu am fost cu Kalosul nevesti-mii la ei si nici macar bujiile nu stiau ce cod sunt au facut comanda pentru altceva si cand sa le monteze au vazut ca-s mai lungi!!!!!!!!!! Sa nu mai vorbesc de faptul ca incearca sa te duca cu presul mintind efectiv pe fata .
Pe de alta parte am fost destul de placut surprins la serviceul Mitsubishi din Ploiesti - Litex Impex unde totul (pana acum ) a fost ok.
Multumi Bogdan pt aprecieri.
Pe de alta parte am fost destul de placut surprins la serviceul Mitsubishi din Ploiesti - Litex Impex unde totul (pana acum ) a fost ok.
Multumi Bogdan pt aprecieri.
- Valentin Litex
- EVO I
- Valentin Litex
- EVO I
Incearca www.mitsubishiploiesti.ro
Aici vei gasi toate datele de care ai nevoie.
Aici vei gasi toate datele de care ai nevoie.