ai nu stiu cate sute de posturi pe forumul asa, da nu cred ca am citit 10.
pai asta era si ideea, anumite posturi nu trebuiesc citite in mod normal, decat la nevoie.
2dor, tu probabil nu ai interactionat la fel de mult sau de des cu dealerul mcar dar ai perfecta dreptate vis-a-vis de Bogdan ca persoana, de MCar ca amabilitate si dorinta de a fi pe placul tuturor, sunt flexibili, manifesta o atitudine de prietenie, chiar si dupa ce ai devenit client cu acte in regula.
Personal am fost tratat bine de dealerul MCar, as putea spune ca chiar foarte bine, pe langa serviciile propriu-zise mi s-a oferit posibilitatea (cum a fost si azi) sa testez si alte masini, fara sa fie obligati in vr-un fel si chiar fara sa le cer eu ceva sau ei sa aiba vr-un beneficiu asta...pana la urma nu am achizitionat decat un CZ3 si nici nu ma cheama Bogdan Lobontz...iar pe forumuri nu am avut nici o rezerva in a-i critica sau lauda in functie de situatie deci nici de altceva nu se pune problema, au demonstrat ca sunt obiectivi si impartiali chiar si prin faptul ca desi eu le aduceam critici sau insiram anumite aspecte mai putin pozitive sesizate de mine la CZ3, m-au solicitat pentru a le da un interviu in Colt Magazine...efectiv m-au lasat masca, chiar mi s-au parut suspect de OK pentru Romania insa anumite experiente din service, personale sau auzite (vezi povestile de mai sus si nu sunt toate) m-au sictirit ca sa zic asa si m-au trezit la realitate, "suntem totusi in Romania, ce credeai ?"
Deci toate bune si frumoase, pana la service, service care tot de dealer si serviciile sale tine, surprizele neplacute au fost indeajuns de multe cat sa ma faca sa nu mai aud de ei...dar stii cum e cu, prima impresie conteaza si asta a fost foarte buna si de asemenea prima dragoste nu se uita, e vorba de CZ3 si dealer in sine...iti dai seama ca la ceste trairi puternice, toate micile mizerii care le-am suportat datorita service-ului, m-au ranit puternic...
Avand in vedere ca luni ma duc in service pentru o verificare de iarna, lichide, jocuri in articulatii, o scurta inspectie pe sub masina, rezolvat un chitait care se aude la relanti, cand si cand, vopsit/montat eleron...mi-as dori sa fie totul ok, dar totul daca nu cer prea mult si ulterior sa va povestesc in stilul meu ce treaba minunata a realizat service-ul mcar.
Azi am avut posibilitatea sa testez si lancerul de 1.5 litri dar cum era destul de aglomerat si nu ma simteam prea bine am lasat-o pe alta data insa m-am multumit sa-l admir pe dinafara.
Bafta!
PS. Ti-a placut CZT-ul ? Aia nu a fost nimic, poate mult mai mult...eu tocmai ce ma trezisem, nu imi bausem cafeaua, nedormit, fara chef, cu privirea ratacita si ... plus ploaie, trafic, nu l-am exploatat nici pe jumatate din cat ar fi permis.