QUOTE (Apple)Deci, demontare corp acceleratie, curatare sanatoasa, resetare erori, reinvatare turatie relanti si probeaza ce fel merge.
Am inteles.
Nu stiu ce sa zic legat de curatarea asta, delay-ul asta il au toate de noi, nu e un defect, asa au fost concepute.
Acceleratia pe senzor are avantajele sale, peste ceva timp toate vor avea asa ceva, dar in general tehnologiile noi apar pe masinile cu pretentii initial si apoi pe restul. )
Singurul dezavantaj ar fi cand vreau sa plec in forta si datorita acestui delay nu e chiar ok, mereu.
@cix, ai gresit tu niste procentaje pe la colt, dar per total incepi sa intelegi cum stau lucrurile.
Vad si din postul tau o chestie pe care am mai vazut-o si la altii, in special la didelari, a critica, face misto de o masina e ca si cum ai jigni posesorul. Adica asa se simte posesorul.
Nu-mi explic...e pasiune pentru masina sau doar orgoliul ? Din posturile acestor gen de posesori nu reiese o mare pasiune.
Si intr-adevar asta se intampla la unii, ceea ce mie mi se pare amuzant si ... nu mai zic sa nu-i jignesc pe multi.
Si ca sa-l citez pe sobo', las' ca va trece cu varsta!
LE: Coobra, acum am vazut postul tau. Da sunt de acord. Inca astept pretul pe mail de la K&N de la un distribuitor local de pe site-ul K&N. O sa-i sun mai degraba...