Mici probleme la al meu Lancer
De cateva zile citesc cam tot ce am gasit scris pe diverse forumuri despre Mitsubishi Lancer. Mai peste tot am vazut discutandu-se despre acele zgomote in momentul in care se vireaza stanga (sau dreapta) stand cu masina pe loc. Pe langa aceasta (sa-i spune problema), am mai intalnit si ceva discutii despre ambreiaj care, se pare ca se duce destul de repede. Un alt subiect intens dezbatut este legat de discurile de frana care, spun unii posesori, se ovalizeaza mult prea rapid in comparatie cu alte marci. Cine s-a confruntat cu astfel de probleme? Sunt reale sau e doar o exploatare necorespunzatoare. Sincer, la o masina care e pe piata de aproximativ 4 ani nu ma asteptam sa aud de probleme de genul asta.
Si o intrebare, masina are directie asistata electric sau este hidraulica? Nu am gasit documentatie in care sa fie specificat acest lucru.
Si o intrebare, masina are directie asistata electric sau este hidraulica? Nu am gasit documentatie in care sa fie specificat acest lucru.
Din pacate dupa ce am fost la M Car sambata trecuta si mi s-a rezolvat problema scartaitului la directie prin gresarea si strangerea celor 3 suruburi de la flansa amortizorului, acum am alt zgomot. Se manifesta la denivelari mai accentuate, sa spunem cand merg cu 50-60 pe drum perfect si la un moment dat, drumul e lasat sau inaltat nitel. Atunci pesmne cand se torsioneaza arcurile, se aude un zgomot ca de harait, ca si cum s-ar freca ceva. Trebuie iar sa ajung la M Car.