la mine scartaie suspensia spate, cum ajung putin pe denivelari incepe si face ca o caruta....sa sie fin cauza telescoapelor care dupa cate am citit aici sunt varza??? aceiasi problema o stiu la un fiat grande punto, care la 6000 de km erau telescoapele duse undeva la 40%. i le-a schimbat pe garantie la pers respectiva, dupa multe scandaluri si amenintari de genul: "domne nevasta mea e avocat, nu cred ca vreti sa ne luam in coarne".
@bobu vezi cat zice rar ca este permisa toleranta telescoapelor. pretenul meu a facut ceva test de suspensii la ceva rar autorizat, acesta i-a inmanat o foaie pretenului prin care i se preciza clar ca masina nu respecta normele de siguranta din romania, cu acesta foaie a mers la reprezentanta, daca nu ma insel autovenetia parca e in cj, si dupa ce a pus foaia sub nas injinerilor cat si niste vorbe-n vant:"domne nevasta mea e avocat", sau schimbat toate pe garantie.
Test Amortizoare = 60 Ron+tva
- Cristian Stancu
- EVO I
Salut,
Nu vreau sa va dezamagesc, dar testerele de care vorbiti sunt testere de suspensie, mai exact masoara aderenta unui ansamblu arc amortizor, bara stabilizare etc.....chiar si un simplu joc in pivot poate da o asemena eroare.
Testerele de amortizoare se gases numai in fabrici, din cauza costurilor f mari. Normal RAR ce e sub 50% nu este acceptat ca admis, fie Eusama fie Boge.
Nu vreau sa va dezamagesc, dar testerele de care vorbiti sunt testere de suspensie, mai exact masoara aderenta unui ansamblu arc amortizor, bara stabilizare etc.....chiar si un simplu joc in pivot poate da o asemena eroare.
Testerele de amortizoare se gases numai in fabrici, din cauza costurilor f mari. Normal RAR ce e sub 50% nu este acceptat ca admis, fie Eusama fie Boge.