Outlander La 0 Km Livrata Zgariata Si Cu Interior Uzat
am mai luat doua masini de noi de la mcar. L200 avea peste 10 km si lancerul 2008 modelul nou avea cred ca peste 10. e normal sa fie asa...
eu nu am ridicat masina din cauza interiorului si urmelor de la usi, praguri etc
nu contest ca masina e noua ... adica ca cei 7 km sunt reali... ar fi culmea sa fie altfel... dar cum poate sa arate pielea de la tapiterie in halul ala pe o masina noua... nu-mi explic.
si in orice situatie masinile de showroom sau cele de drive test ar trebui sa fie vandute ca atare... nu ca masini noi.
multumesc de sfat dar nu stiu ce este DOT
eu nu am ridicat masina din cauza interiorului si urmelor de la usi, praguri etc
nu contest ca masina e noua ... adica ca cei 7 km sunt reali... ar fi culmea sa fie altfel... dar cum poate sa arate pielea de la tapiterie in halul ala pe o masina noua... nu-mi explic.
si in orice situatie masinile de showroom sau cele de drive test ar trebui sa fie vandute ca atare... nu ca masini noi.
multumesc de sfat dar nu stiu ce este DOT
QUOTE (skyhawkmi @ May 15 2012, 09:54 PM) multumesc de sfat dar nu stiu ce este DOT
Gasesti detalii despre semnificatia DOT aici:
http://www.anvelopeweb.ro/help/numarul- ... abricatiei
Gasesti detalii despre semnificatia DOT aici:
http://www.anvelopeweb.ro/help/numarul- ... abricatiei
QUOTE (Extremero @ May 15 2012, 10:49 PM) E o masina din stoc sau ai dat comanda si ai asteptat pana ti-au adus-o in configuratia dorita?
iata toata istoria:
masina comandata era pe stoc.
am facut actele am semnat leasing si urma livrarea.
martea trecuta am fost chemat la livrare. masina era ok, imaculata, mai putin interiorul care era bej in loc de negru.
am refuzat pentru ca din start am semnat pe interior negru.
miercuri m-au anuntat ca au gasit alta masina pe stoc cu interior negru care e la giurgiu si o pot aduce repede.
am mutat contractul de leasing si am semnat pe noua serie de caroserie.
astazi la mai putin de o saptamana m-au anuntat ca se livreaza. m-am dus voios.
am gasit masina asa cum am descris mai sus.
mi s-a spus ca e normal sa fie asa. eu nu cred asta. e chiar bataie de joc pentru unul care cumpara a treia masina de la ei.
poate ca si fidelitatea asta pentru o anumita marca e distructiva si cand te vad ca esti loial profita.
sau sunt eu prea prost.
oricum ar fi... nu e ok.
iata toata istoria:
masina comandata era pe stoc.
am facut actele am semnat leasing si urma livrarea.
martea trecuta am fost chemat la livrare. masina era ok, imaculata, mai putin interiorul care era bej in loc de negru.
am refuzat pentru ca din start am semnat pe interior negru.
miercuri m-au anuntat ca au gasit alta masina pe stoc cu interior negru care e la giurgiu si o pot aduce repede.
am mutat contractul de leasing si am semnat pe noua serie de caroserie.
astazi la mai putin de o saptamana m-au anuntat ca se livreaza. m-am dus voios.
am gasit masina asa cum am descris mai sus.
mi s-a spus ca e normal sa fie asa. eu nu cred asta. e chiar bataie de joc pentru unul care cumpara a treia masina de la ei.
poate ca si fidelitatea asta pentru o anumita marca e distructiva si cand te vad ca esti loial profita.
sau sunt eu prea prost.
oricum ar fi... nu e ok.
nu esti singurul...
nu se face outlander la comanda,alegi din oferta lor.
(desi tot timpul sudui amarata masina,totusi sunt moltumit de el...)
si al meu era zgariat in cateva locuri .
dar ori cum ai grija de el,in interior are niste plasticuri care se zgarie di daca doar te uiti la el...
nu e rau daca anunti protectia cumparatorului...
nu se face outlander la comanda,alegi din oferta lor.
(desi tot timpul sudui amarata masina,totusi sunt moltumit de el...)
si al meu era zgariat in cateva locuri .
dar ori cum ai grija de el,in interior are niste plasticuri care se zgarie di daca doar te uiti la el...
nu e rau daca anunti protectia cumparatorului...