Solicitari De Scadere A Warn-ului Conform Regulamentului

Sugestii si comentarii pt. imbunatatirea Forumului si a Site-ului, Regulament de ordine interioara :)
Scrie răspuns
driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Lun Noi 23, 2009 5:15 pm

Oooook. Asta e bataie de joc. Reguli peste reguli, care nici macar nu sunt in spiritul propriului vostru regulament.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Noi 23, 2009 7:39 pm

QUOTE (chacha @ Nov 19 2009, 09:30 AM) In acest topic nu se discuta alte subiecte, de genul: De ce am luat warn, vreau sa mi se anuleze, acest topic nu este de Combat Zone sau de reclamatii, pentru acestea exista topicuri dedicate. Poluarea topicului cu alte posturi decat cele pentru care a fost deschis, se lasa evident cu warn conform aceluiasi regulament (- Off Topic: 20% - aviz amatorilor).

Revin pentru ultima data. Stick on topic! Pentru alte probleme, inclusiv propuneri de regulament si altele, exista alte topicuri sau se pot deschide topicuri noi (daca nu exista deja...).

Si driverx, ca sa zici ca sunt eu al dracului si nu respect regulamentul, ce parere ai de urmatoarele extrase?:
QUOTE - Off Topic: 20% - aviz amatorilor
- Nerespectarea deciziilor administrative: 50%
Spune-mi si mie care din astea le-ai aplicat in topicul asta?

Ca o paranteza, singurul warn care l-am luat vreodata pe vreun forum, e pe softpedia, e din 2007, e de 10% si e tot acolo si acum, cand mai avem putin pana in 2010. Deci altii nu scad periodic si fi convins ca nu stau la piata si negociaza durerile individuale.
Ai aici atatea moduri de a propuneri imbunatatiri la regulament (nu orice schimbare inseamna si imbunatatire - s-a demonstrat asta si in politica ) incat nu are sens sa poluam orice topic care are cuvantul regulament sau moderator prin el cu dureri legate de regulament. Multumesc!

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Noi 23, 2009 9:43 pm

QUOTE (driverx @ Nov 23 2009, 07:15 PM) Oooook. Asta e bataie de joc. Reguli peste reguli, care nici macar nu sunt in spiritul propriului vostru regulament.

Si eu am impresia ca va incurcati in reguli , sau cel putin se contrazic . Fara suparare .
De ce nu s-a deschis un asemnea topic mai devreme , chiar daca poate era specificat in regulament ?
Au fost reclamatii multe la adresa warn-ului ?

Cred ca daca se facea treaba asta mai devreme , si daca pierdeam cate 15 secunde , pentru a ruga modestii moderatori in a-mi anula / scadea warn-ul cu 10 % ! , in fiecare luna (ca o rata la banca) , eram acum zero barat
Plus ca la alea 15 secunde mai puneam alte 20 de autentificare de fiecare data , si poate alte 50 secunde la reautentificare si rescrierea postului de cerere scadere warn , datorita nu stiu caror cauze ( nu sunt singurul )

Totusi , nu stiu de ce ma agit , pentru ca am spus , ca se poate face bara aia si de 300 % ca audienta lui diaconescu , ca nu prea ma intereseaza .
Vorbeam asa de principiu, si de aplicarea corecta a regulamentului .

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Noi 23, 2009 10:43 pm

Pai, eu incerc sa ofer o explicatie din partea mea, nu vorbesc in numele tuturor.
Ideea e ca solicitarea de scadere a warn-ului se putea face si prin PM la moderatori/administratori, in regulament nu e specificat ca doar printr-o metoda anume se face. Am observat ca sunt useri cu un nivel mare de warn (care eu cred ca l-au adunat in momente de excese de zel dar asta nu inseamna ca sunt useri care trebuie sa se apropie de 100% si sa ia ban si astfel s-a propus in regulament aceatsa varianta de a se scadea nivelul de warn) insa care "uita" sa mai ceara scaderea si pentru asta am creat acest topic, devenind o metoda clara prin care se poate solicita asta. Probabil un link catre acest topic care vad ca a trezit interes (insa altul decat era scopul lui) va fi pus si in regulament, astfel daca cineva cand se inregistreaza pe forum are curiozitatea sa citeasca regulamentul (desi nu prea exista multe persoane care fac asta - curatenia de pe forum o demonstreaza mereu + sutele de PM-uri cu useri noi la care le explici de ce nu au respectat regulamentul si tot nu vor sa il citeasca si trebuie sa schimbi 3-4 PM-uri pana o lamuresti cu el) sa stie unde se face acesta solicitare.

Chestia cu 10 secunde sau 3 minute pentru a solicita o scadere de warn ramanea la atitudinea fiecaruia insa asta nu ii da dreptul sa sara in aer daca are 90% de 2 ani, o comite si ajunge la 100% (echivalent cu ban permanent) sa sara in aer prin clone ca nu e corect. Este corect pentru ca e interesul lui sa isi urmareasca statusul. In mod normal, nu cred ca cineva se logheaza doar pentru a solicita scaderea warn-ului, se logheaza pentru a citi forumul si a posta iar printre altele poate face si aceasta solicitare.

Ca sa fiu corect, topicul a fost deschis tocmai pentru a aminti anumitor persoane sa solicite acest drept stipulat in regulament pentru ca puteau lua usor ban si s-a inchis ochii de multe ori, insa daca nu cereau scaderea nivelului de warn nu aveai ce face.

Driverx a sarit in aer ca ce e asa greu sa se faca un sistem automat. Eu personal nu stiu cum se programeaza asta. Si atunci s-a luat in calcul varianta cu solicitare manuala. Dupa cum am zis anterior, sunt forumuri mari pe care acest nivel nu mai scade dupa ce l-ai luat, ramai cu el. Nu e cazul aici deci nu cred ca moderatorii de pe mitsu.ro sunt asa de al dracului cum au mai strigat unii. Si am mai zis-o si pe la Combat Zone odata, vreau sa vad alte forumuri in care se discuta asa mult problemele astea si se fac combaturi cu moderatorii care pana la urma aloca mai mult timp forumului pentru curatenie decat un user obisnuit.

Vreau sa subliniez, nu se urmareste izgonirea unui user prin ban insa trebuie avut un control pentru a nu degenera totul si pentru asta exista ceea ce se numeste regulament si pentru care se dezbate mereu imbunatatirea lui. De exemplu, acum se dezbate o imbunatatire a regulamentului la Bursa insa asta deja e off-topic.

Deci, sper ca am fost explicit (cel putin am incercat) si te rog sa imi spui unde nu s-a aplicat corect Regulamentul.

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mar Dec 08, 2009 1:24 pm

...

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Vin Ian 08, 2010 7:30 pm

Solicit , o rescadere a warn-ului .

p.s Nu stiu exact cat a trecut de la ultima "cerere" ..

biku
EVO I

Mesaj de biku » Vin Ian 08, 2010 10:02 pm

done. ultima scadere a fost pe 21.11.2009. poti da click pe procentaj, si vei sti exact cand mai trebuie sa ceri.

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Vin Ian 15, 2010 2:37 pm

salicit si eu o scadere a warn-ului.

Multumesc,

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Ian 15, 2010 3:00 pm

Done

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Lun Ian 18, 2010 8:27 pm

As dori si eu o scadere a warn-ului . Multam.

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii / Comentarii / Reguli”