Bancuri

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Iul 03, 2011 11:24 am

Vai de capu' meu!

mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Lun Iul 04, 2011 11:39 am

La o uzina romaneasca de automobile, doi ingineri stau la o tigara:
- Auzi, zice primul, ce ar trebui schimbat ca masinile romanesti sa corespunda normelor internationale ?
- Normele internationale.

O blonda oprita de politia rutiera:
-Scuzati -ma dar din pacate nu va pot da permisul pentru ca este cadoul meu preferat

Trei ardeleni vin cu trenul de la Bucuresti la Cluj. Pe la Ploiesti unul zice:
- Oof!
Pe la Sibiu al doilea zice:
- Oof! Oof!
Pe la Alba-Iulia al treilea zice:
...- Oof! Oof! Oof!
Ajung la Cluj si primul zice:
- No, bine c-am ajuns ca, iaca, tat drumul vorbiram numai politica!

Vecinii lui Bula au un nou nascut. Din nefericire acesta s-a nascut fara urechi. Cand familia lui Bula este invitata la vecini pt. a vedea copilul, tatal lui Bula il ia de-o parte si-i explica:
- Copilul asta este marea lor bucurie, il doresc de mult! Daca spui ceva despre urechile lui te bat de te rup !
- Am inteles, zice Bula.
Cand ajung in casa vecinilor si dau cu ochii de copil, Bula zice entuziasmat mamei copilului:
- Vai ce copil frumos ! Mama rasufla usurata.
Bula continua:
- Ce manute dragalase, ce picioruse frumoase?si ce ochi frumosi! Ce-a zis doctoru`, vede bine ?
Mama:
- Da, vede bine, de ce intrebi ?
- Pentru ca daca va trebui sa poarte ochelari, a incurcat-o !

- Iertati-ma, Sir, dar am impresia ca va cauta cineva la telefon.
- Cum, ai impresia, John? Ma cauta cineva la telefon sau nu ma cauta?
- Vedeti, Sir, cand am ridicat receptorul, vocea de la celalalt capat a spus: "Tu esti, caraghios batran, chel si idiot?".

mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Lun Iul 04, 2011 11:53 am

Elefantul ?l ?ntreabă pe Dinozaur:
- Ti-a dat Noe add pe Facebook?
- Nu.
- Nasol?

=))

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mie Iul 06, 2011 5:14 pm

"Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala".

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Iul 07, 2011 10:04 am

Amabilitate britanica.

Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze.
Cauta, cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai
inalt si incepe sa se deschie la fermoar. Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez.
-Scuza-ma domnule - spune politistul - interzis a urina in locuri publice.
Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste WC.
-Te voi ajuta - zice politistul - vino dupa mine. Il conduce pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii aproape ca-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci.
Politistul ii indica unul din copaci si-i spune:
- Nici o problema, poti sa urinezi aici.
Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist:
-Spune, asta-i ceea ce se cheama amabilitatea engleza?"
-Nu - raspunde politistul - noi numim asta ambasada franceza.

Volcov
EVO I

Mesaj de Volcov » Vin Iul 22, 2011 4:59 pm

Fişiere ataşate
bbc.jpg
bbc.jpg (53.12 KiB) Vizualizat de 2748 ori

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Vin Iul 22, 2011 10:27 pm

Eu am vazut emisiunea, a fost saptamana asta pe Discovery (marti sau miercuri) si chiar ma gandeam sa fotografiez sa postez aici, dar mi-a fost sila.

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mar Iul 26, 2011 12:07 pm

GPS ?n moldoveneşte: "Chişc-o mai ?ncet c? iei amend?"
Fraţii noştri de peste Prut şi-au făcut propria versiune de limbă pentru GPS, care să le explice exact moldovenilor c?nd să "cotească" la st?nga sau la dreapta pe "uliţ?lii" oraşului.

Vocea moldovenească de pe GPS e gravă, tonul e imperios, ?nsă sfaturile au o viteză ceva cam mică.

Plecăm din Ferentari, la volanul unui Logan , o "furie albă", printre magherniţele cu ferestre de celofan şi blocurile fardate cu mucegai şi ?mpănate cu ligheane care se uită ?ntr-un ochi la soare, ?n căutare de sateliţi. E drept, tot sateliţi căutam şi noi. Cu ochii ?ntr-un smartphone, setăm aplicaţia de GPS de la iGO Navigations să ne poarte repede prin labirinturile Ferentariului. C?nd am ales limba am dat ?n grabă unde am văzut un tricolor.

Şi ?ncepe drumul spre Dimitrie Pompeiu: "Pi următoarea uliţ?, coteşti la st?nga, dup? aia coteşti la dreapta". Păi, ce-i asta? M-am uitat pe bancheta din spate, mă g?ndeam că poate s-a strecurat vreun moldovean din Ferentari. Nimic. GPS-ul clarifică imediat situaţia: l-am setat ?n limba moldovenească, ?n graiul fraţilor noştri de peste Prut care s-au g?ndit că "reconfigurarea traseului" sau "aţi depăşit viteza" ar trebui să sune altfel pentru şoferii din Chişinău.

Reconfigurarea traseului: "Şi faci, undi ti duci? Ţ-am z?s de-at?te ori"

"Fă la st?nga. Du-ti mai diparti 1,2 kilometri ", spune foarte rar un bărbat, pe un ton imperios şi extrem de grav. Nimic mai palpitant, un raket, dintre cei care au scăpat de furia lui V?ntu, te ghidează prin Ferentari.

De cum am lăsat ?n urmă periferia Capitalei, am ?mpins un pic pedala de acceleraţie. Vocea GPS-ului se aude brusc, din nou. "Chişc-o şi tu mai ?ncet că-ţi dă amend? ş? tre s? li dai bani", spune grijuliu companionul de drum. Vocea e impunătoare, n-ai cum să-l contrazici, nu poţi să-l ignori.

Pentru că GPS-ul nu dă ?ntodeanua cele mai scurte drumuri, am zis să mergem pe c?teva "uliţe" care nu erau trecute ?n plan. "Şi faci, undi ti duci? Ţ-am z?s de-at?tea ori. Of, şi oamini", răm?i blocat la volan c?nd auzi tonul dojenitor. Aproape că-ţi vine să tragi pe dreapta şi să-ţi ceri scuze. După vreo 2-3 străzi ne ?mpăcăm: "Du-ti 800 di metri ş? ţ?ni uliţa". Urmează intersecţia din Piaţa Unirii, la oră de v?rf. N-ai timp să te g?ndeşti, cine nu pleacă la secundă e tăvălit imediat printr-un cor de claxoane.

"Of, şi oamini"

"?n 50 di metri băgaţ?-vă pi banda dreapt?". Problema e că fratele nostru moldovean e un pic cam moale. Şi nici n-o "chişcăm" prea repede, vorba lui, că luăm amendă şi tre să le dăm bani. Dar parcă te iau nervii c?nd faci c?rd de maşini ?n spatele tău şi ?ncă nu ştii exact ?ncotro să o apuci, pe ce bandă.

N-apucă să termine pe unde să o luăm că se şi enervează - "Ţ-am z?s de-at?tea ori. Of, şi oamini", ?n loc de reconfigurarea traseului. E ca şi cum ar sta ?n dreapta ta cineva care se supără mereu că nu-l asculţi şi mai că aştepţi să-ţi dea şi peste m?nă c?nd nu-i respecţi sfaturile. Mai că i-ai zice să o "chişte" el mai repede cu vorba, ?nsă c?nd ?i auzi vocea te linişteşti instantaneu.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Iul 26, 2011 9:49 pm

Haha, si fasi, undi ti duci?

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mie Iul 27, 2011 10:18 am

Se face un sondaj in legatura cu metodele contraceptive folosite de
> diverse cupluri. Primul cuplu raspunde ca foloseste prezervativul, al
> doilea ca foloseste pastile si asa mai departe. Ajunsi la o alta
> familie bat la usa . Le deschide Maria, inalta de peste doi metri.
> -Ne spuneti va rugam ce metoda contraceptiva folositi?
> - Sigur ca da. Metoda pupila-scaunel.
> - Cum vine asta?
> Maria striga cu putere: Ioaneeeee! Si apare Ion inalt de un metru si
> nitel, cam cat Boc.
> -Il vedeti? Eu sint inalta iar el micut. Noi o facem in picioare.
> Pe el il urc pe un scaunel. El incepe sa ma lucreze iar eu ma uit
> foarte atenta in ochii lui. Cand vad ca i se dilata pupila trag un sut
> la scaunel.

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”