Noile Radare Mph Bee Iii
QUOTE (awbdan @ Feb 15 2010, 06:52 PM) ...sfatul meu...lasati muzica incet si puneti urechea la statie daca aveti de gand sa mai mergeti cu viteza !!!
P.S. Donkey detaliaza te rog chestia cu infrarosii sunt f f interesat !!!
Bun. Si sa conducem 6-8 ore cu pretena/nevasta la volan si in tot timpul asta sa ascultam toate tampeniile care le zic camionagii intre ei....asa ... intre 2 radare?
P.S. Donkey detaliaza te rog chestia cu infrarosii sunt f f interesat !!!
Bun. Si sa conducem 6-8 ore cu pretena/nevasta la volan si in tot timpul asta sa ascultam toate tampeniile care le zic camionagii intre ei....asa ... intre 2 radare?
QUOTE (driverx @ Feb 17 2010, 10:13 AM) Bun. Si sa conducem 6-8 ore cu pretena/nevasta la volan si in tot timpul asta sa ascultam toate tampeniile care le zic camionagii intre ei....asa ... intre 2 radare?
total de acord cu tine , cu o mica adaugare..nu e neaparat sa fie la volan..si in dreapta sa stea...acelasi deznodamant e
QUOTE (Cotopaxi @ Feb 17 2010, 10:22 AM) Daca e prietena/nevasta la volan...nu ai de ce sa te temi de radar
faptul ca marea majoritate nu sunt sigure pe ele nu duce neaparat si la circularea cu o viteza mica
total de acord cu tine , cu o mica adaugare..nu e neaparat sa fie la volan..si in dreapta sa stea...acelasi deznodamant e
QUOTE (Cotopaxi @ Feb 17 2010, 10:22 AM) Daca e prietena/nevasta la volan...nu ai de ce sa te temi de radar
faptul ca marea majoritate nu sunt sigure pe ele nu duce neaparat si la circularea cu o viteza mica
Am vorbit aseara cu un nenea agentul,...binevoitor dealtfel ( m-a tras pe dreapta doar ca sa se uite mai atent la masina)...se uita cu jind la Mitsu si imi impartasea admiratia pt. felul cum arata.Cica vor primi un Evo si la Cluj.Mi-a spus ca noi.... astia cu mancarime in talpa, trebuie sa lasam orice speranta...au primit 6 masini dotate cu noile radare. L-am rugat sa tina minte masina mea, a ras pe sub mustata si nu mi-a promis nimic.
Eu am de gand sa ma cumintesc o vreme ...6 luni mai precis ...altfel il pierd iar ( permisul) la amenda am primit si 9 puncte ...mama lui de MILITIAN !!...dar de mers tare tot o sa merg , cat despre prostiile spuse de camionagii, cei care n ati avut CBS sa stiti ca pe canalul 22 nu se vorbeste decat despre controale , daca se gaseste unul cu chef de vorba imediat este repezil de catre ceilalti , acel canal se lasa liber in permanenta...si cu totii respectam regula aceasta ... eu mi am luat statia inainte sa mi iau masina ...exista un singur risc aici , eu am patit o si mi au luat permisul , se intampla de se anunta ca este liber si in spatele camioanelor la 1 km vine politia... mai bine asta decat 18 ore focsani-timisoara