Ce Muzica Ascultati In Mitsubishi?
Eu ar trebui sa-mi schimb preferintele muzicale citind acest topic sau sa aflu nume de cantece si cantareti ?
Care e scopul ? Cati manelisti si cati clasici cumpara mitsu ?
Sau de fapt e un fel de " jurnal " ?
Uite ala asculta manea , ce marlan ... ( chiar daca nu recunoaste )
Ala o da pe clasica , e citit , se vede ...
Parca ati fi niste femei , pe bune .
Vai fata tu , cu ce te imbraci , ce machiaje folosesti si cum tii schimbatorul cand conduci ?
Care e scopul ? Cati manelisti si cati clasici cumpara mitsu ?
Sau de fapt e un fel de " jurnal " ?
Uite ala asculta manea , ce marlan ... ( chiar daca nu recunoaste )
Ala o da pe clasica , e citit , se vede ...
Parca ati fi niste femei , pe bune .
Vai fata tu , cu ce te imbraci , ce machiaje folosesti si cum tii schimbatorul cand conduci ?
e o discutie, la fel cum se discuta la care mecanic iti place sa te duci.
Am un prieten foarte bun, care asculta manele. Insa eu ma inteleg foarte bine cu el, ne ajutam in orice situatie. Crezi ca m-am gandit vreodata sa ii dau in cap?
Anyway, cred ca am luat-o razna. De vreo 2 sapt am inceput sa ascult ciudatenii.
Directia 5 - din perioada aia cand cantau doar balade si blues-uri.
Holograf (ma rog, pe astia ii mai ascult frecvent)
Michael Bolton
Celine Dion
Roxette
Mariah Carey.
WTF?
Am un prieten foarte bun, care asculta manele. Insa eu ma inteleg foarte bine cu el, ne ajutam in orice situatie. Crezi ca m-am gandit vreodata sa ii dau in cap?
Anyway, cred ca am luat-o razna. De vreo 2 sapt am inceput sa ascult ciudatenii.
Directia 5 - din perioada aia cand cantau doar balade si blues-uri.
Holograf (ma rog, pe astia ii mai ascult frecvent)
Michael Bolton
Celine Dion
Roxette
Mariah Carey.
WTF?
Daca as putea prinde asa ceva in masina : http://www.lounge-radio.com/liveradio.htm
Ma multumesc cu colectia pe care o am
deci : Lounge
p.s. nu mereu
Ma multumesc cu colectia pe care o am
deci : Lounge
p.s. nu mereu
QUOTE (gabitzu @ Oct 9 2009, 10:32 AM) Apple, nu te speria, e doar astenia de toamna normala
Eu, la randul meu, m-am plictisit de muzica care o am, as avea nevoie de niste cd-uri noi. Ca si piese, in ultimele zile ascultam albumul lui Nimeni Altu'
- Fii ai bravilor soldati
de curand ascult National FM de cand cu muzica romaneasca ori la o alta extrema, VibeFm sau ProFm Dance. inainte mai ascultam si MagicFM dar acum s-au comercializat si ei foarte mult.
Eu, la randul meu, m-am plictisit de muzica care o am, as avea nevoie de niste cd-uri noi. Ca si piese, in ultimele zile ascultam albumul lui Nimeni Altu'
- Fii ai bravilor soldati
de curand ascult National FM de cand cu muzica romaneasca ori la o alta extrema, VibeFm sau ProFm Dance. inainte mai ascultam si MagicFM dar acum s-au comercializat si ei foarte mult.
- andrei.pex
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I