Discutii libere

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Lun Ian 14, 2008 12:38 pm

E patru dup? amiaza, sunt pe la Inter ?i m? holbez la popula?ie. Zac la volan de dou? ore ?i descop?r c? traficul de tip Videanu are ?i p?r?i mi?to. Mai cuno?ti lumea. ?njur?turile de mam? ??i pierduser? vehemen?a. Sunau ca un alint ?i ne apropiau suflete?te. Exista ?i o parol? a mul?imii de la volan: Videanu. Urlai "Videanu!" ?i to?i claxonau prelung, ca Vasile Roait?. Fiindc? nu mergeai doar bar? la bar?, ci ?i geam l?ng? geam. Eram at?t de intimi, ?nc?t tablele noastre intrau ?n rezonan?? la fiecare deplasare de zece, dou?zeci de centimetri.

La Dumnezeii m?-sii! – sco?i de unul care intrase cu un Opel din Regal? pe Magheru – i-am ad?ugat pe ai mei. Omul era fericit. Exclam?: "Videanu!" ?i r?spund prompt: "Videanu!". Am ?n?eles din privirile lui c? nu-l mai interesa de mult traficul. ?njura ca s? comunice. Mergea cu geamurile l?sate, c?ci nu ?tia de unde-i poate s?ri iepurele. Parc? ne ?tiam de c?nd lumea. ?mi povestea c? pe Calea Victoriei, de la Guvern p?n? la Kre?ulescu, schimbase telefonul ?i adresa cu trei in?i care ?ineau cu Steaua, cu o profesoar? de geografie ?i cu o piar? de la o televiziune de noapte, din centru. C?nd n-avea cu cine vorbi, c?nta "Frunz? verde ca piperu", m? iube?te tot Magheru!". Povestea insului: nevasta l-a p?r?sit ?i a plecat la c?p?uni, iar el a r?mas singur ?n trei camere, pe Pantelimon, etaj 8. Profa de geografie ?i piara se interesaser? dac? are ?i veceu de serviciu. N-are. Descoperise c? traficul Videanu ?i venea ca o m?nu??. Lucra doar ?n schimbul de noapte (la o termocentral? de cartier), ca s? poat? circula ziua, s?-?i refac? via?a.

Ora 19. La Universitate, s-a schimbat brusc starea de spirit a coloanelor. Unul a scos capul pe geam ?i a urlat din to?i r?runchii, a?a cum ai zbiera "Cad st?nci!": "Elodiaaaaa!". Avusese o revela?ie. O v?zuse pe Elodia. T?mpi?i de trafic, jum?tate vedeam palmieri, cealalt? o z?rea pe Elodia. Poli?i?tii sem?nau cu Cioac? ?i se f?ceau c? dirijeaz? circula?ia. Elodia fusese v?zut? de 221 de ori. P?n? la Unirii, scorul era de 1-1. O coloan? era cu Elodia, cealalt?, cu Cioac?. Deasupra noastr? p?rea c? are treab? un elicopter pe care scria Poli?ia. Din u?a aeronavei, un tip ?n uniform? era cu ochii pe noi ca pe fanii din Ghencea. D?dea din m?ini, ?ncerc?nd s? ne arate ceva pe coloana dinspre Lipscani. Noi, ??tia jos, nu pricepeam nimic. B?nuiam c? l-a smintit traficul ?i chiar s-a ?ncins un concurs ad-hoc: "Cade? Nu cade!". åla de sus o ?inea pe-a lui: B???! B?ga?i-v?, b?????, acolo, c? sunt dou? locuri libere... De jos, coloana i-a r?spuns la unison: "Bag?-te, tu, cu Troac? ?i Videanu!".

Se f?cuse nou? seara. Ne mi?cam promi??tor, cam la doi pa?i de Unirii. Observ?m entuzia?ti c?, ?n ?naltul cerului, elicopterul poli?iei mai s? se propteasc? ?n "cel mai ?nalt brad din Europa". L-a ratat. Jos, aproape de intersec?ie, coloana Elodia avea un avans de un Matiz ?i jum?tate fa?? de coloana Cioac?.

?n ora?ul luminat feeric, taximetri?tii ??i transmiteau prin sta?ii ve?ti din celelalte artere ale Capitalei, unde, de asemenea, coloane uria?e omagiau cu ?nsufle?ire promisiunile lui Videanu privind "inaugurarea" a 75 la sut? din bulevarde la fiecare 15 ale lunii. Nimic nu egala ?ns? ?nc?p???narea noastr? de a sta ?intui?i ?n ma?ini. Calvarul traficului era mai tentant dec?t mersul pe jos sau c?lcatul ?n picioare la metrou. ?n cur?nd avem s? ne lu?m r?mas bun unii de la al?ii, doldora de adrese ?i telefoane.
"– Videanu!"
"– Videanu!"

radu_lkv
EVO I

Mesaj de radu_lkv » Lun Ian 14, 2008 5:54 pm

QUOTE (mihaela75)E patru dup? amiaza, sunt pe la Inter ?i m? holbez la popula?ie. Zac la volan de dou? ore ?i descop?r c? traficul de tip Videanu are ?i p?r?i mi?to. Mai cuno?ti lumea. ?njur?turile de mam? ??i pierduser? vehemen?a. Sunau ca un alint ?i ne apropiau suflete?te. Exista ?i o parol? a mul?imii de la volan: Videanu. Urlai "Videanu!" ?i to?i claxonau prelung, ca Vasile Roait?. Fiindc? nu mergeai doar bar? la bar?, ci ?i geam l?ng? geam. Eram at?t de intimi, ?nc?t tablele noastre intrau ?n rezonan?? la fiecare deplasare de zece, dou?zeci de centimetri.

La Dumnezeii m?-sii! – sco?i de unul care intrase cu un Opel din Regal? pe Magheru – i-am ad?ugat pe ai mei. Omul era fericit. Exclam?: "Videanu!" ?i r?spund prompt: "Videanu!". Am ?n?eles din privirile lui c? nu-l mai interesa de mult traficul. ?njura ca s? comunice. Mergea cu geamurile l?sate, c?ci nu ?tia de unde-i poate s?ri iepurele. Parc? ne ?tiam de c?nd lumea. ?mi povestea c? pe Calea Victoriei, de la Guvern p?n? la Kre?ulescu, schimbase telefonul ?i adresa cu trei in?i care ?ineau cu Steaua, cu o profesoar? de geografie ?i cu o piar? de la o televiziune de noapte, din centru. C?nd n-avea cu cine vorbi, c?nta "Frunz? verde ca piperu", m? iube?te tot Magheru!". Povestea insului: nevasta l-a p?r?sit ?i a plecat la c?p?uni, iar el a r?mas singur ?n trei camere, pe Pantelimon, etaj 8. Profa de geografie ?i piara se interesaser? dac? are ?i veceu de serviciu. N-are. Descoperise c? traficul Videanu ?i venea ca o m?nu??. Lucra doar ?n schimbul de noapte (la o termocentral? de cartier), ca s? poat? circula ziua, s?-?i refac? via?a.

Ora 19. La Universitate, s-a schimbat brusc starea de spirit a coloanelor. Unul a scos capul pe geam ?i a urlat din to?i r?runchii, a?a cum ai zbiera "Cad st?nci!": "Elodiaaaaa!". Avusese o revela?ie. O v?zuse pe Elodia. T?mpi?i de trafic, jum?tate vedeam palmieri, cealalt? o z?rea pe Elodia. Poli?i?tii sem?nau cu Cioac? ?i se f?ceau c? dirijeaz? circula?ia. Elodia fusese v?zut? de 221 de ori. P?n? la Unirii, scorul era de 1-1. O coloan? era cu Elodia, cealalt?, cu Cioac?. Deasupra noastr? p?rea c? are treab? un elicopter pe care scria Poli?ia. Din u?a aeronavei, un tip ?n uniform? era cu ochii pe noi ca pe fanii din Ghencea. D?dea din m?ini, ?ncerc?nd s? ne arate ceva pe coloana dinspre Lipscani. Noi, ??tia jos, nu pricepeam nimic. B?nuiam c? l-a smintit traficul ?i chiar s-a ?ncins un concurs ad-hoc: "Cade? Nu cade!". åla de sus o ?inea pe-a lui: B???! B?ga?i-v?, b?????, acolo, c? sunt dou? locuri libere... De jos, coloana i-a r?spuns la unison: "Bag?-te, tu, cu Troac? ?i Videanu!".

Se f?cuse nou? seara. Ne mi?cam promi??tor, cam la doi pa?i de Unirii. Observ?m entuzia?ti c?, ?n ?naltul cerului, elicopterul poli?iei mai s? se propteasc? ?n "cel mai ?nalt brad din Europa". L-a ratat. Jos, aproape de intersec?ie, coloana Elodia avea un avans de un Matiz ?i jum?tate fa?? de coloana Cioac?.

?n ora?ul luminat feeric, taximetri?tii ??i transmiteau prin sta?ii ve?ti din celelalte artere ale Capitalei, unde, de asemenea, coloane uria?e omagiau cu ?nsufle?ire promisiunile lui Videanu privind "inaugurarea" a 75 la sut? din bulevarde la fiecare 15 ale lunii. Nimic nu egala ?ns? ?nc?p???narea noastr? de a sta ?intui?i ?n ma?ini. Calvarul traficului era mai tentant dec?t mersul pe jos sau c?lcatul ?n picioare la metrou. ?n cur?nd avem s? ne lu?m r?mas bun unii de la al?ii, doldora de adrese ?i telefoane.
"– Videanu!"
"– Videanu!"

f tare!!! trist de adevarat!

p.s. miha "...I don't know why, it doesn't even matter how high you try"

mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Mar Ian 15, 2008 1:22 pm

@ radu: "All I know... time is a valuable thing, but in the end it doesn’t even matter "

p.s. si chiar daca timpul e asa de pretios pentru mine m-as bucura sa te sustin la urmatoarea ta cursa (si probabil mai multi de aici ar vrea sa te sustina), numai sa anunti din vreme

andrei

Mesaj de andrei » Mar Ian 15, 2008 6:15 pm

Damn, ce tampenie am facut. Din greseala, in loc sa mut threadul de prostest al pustiului (Aky) la cafenea, l-am sters... Sper sa mi se ierte (de catre voi ca de el putin imi pasa).

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mar Ian 15, 2008 8:37 pm

................

keny
EVO I

Mesaj de keny » Mar Ian 15, 2008 10:40 pm

Andrei, trebuie sa facem rost de o secretara

andrei

Mesaj de andrei » Mar Ian 15, 2008 10:43 pm

QUOTE (keny)Andrei, trebuie sa facem rost de o secretara
Ok, facem preselectie dupa gusturile tale sau ale mele?

keny
EVO I

Mesaj de keny » Mar Ian 15, 2008 10:45 pm

Eu vreau sa fie blonda ca sa incurce/piarda astfel de reclamatii.

Asteptam pe viitor tinere domnisoare dornice de voluntariat.

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Mar Ian 22, 2008 7:57 pm

:idea: Nu-i da nimeni "ban" lu "Mitsu.ro" asta?? Ca m-am saturat de off-topic-urile lui... :mrgreen:

andrei

Mesaj de andrei » Mie Ian 23, 2008 12:06 am

I-am trimis un pm cu o averizare momentan, daca nu inceteaza, e posibil sa primeasca ban intr-o luna. Acum, in care luna nu stiu, dar intr-o luna cu siguranta o sa primeasca.

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”