Bancuri
- stancu adrian
- EVO I
O romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client.
El: - Cat e scurtul??
Ea: - 50 Euro.
O baga in masina, ii da 100 euro si isi face treaba.
A doua noapte, figura se repeta... a treia noapte la fel... In a cincea noapte... fata se uita cam nedumerita la el si il intreaba:
- Auzi, dar tu de unde esti ca ai o figura tare cunoscuta?
El: - Din Romania.
Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel, dar de unde din Romania?
El: - Din Letcani.
Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel!
EL: - Coincidenta o laie… Mi-a dat tactu’ 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau pe toti odata, ca-i cheltui.
:-D
El: - Cat e scurtul??
Ea: - 50 Euro.
O baga in masina, ii da 100 euro si isi face treaba.
A doua noapte, figura se repeta... a treia noapte la fel... In a cincea noapte... fata se uita cam nedumerita la el si il intreaba:
- Auzi, dar tu de unde esti ca ai o figura tare cunoscuta?
El: - Din Romania.
Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel, dar de unde din Romania?
El: - Din Letcani.
Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel!
EL: - Coincidenta o laie… Mi-a dat tactu’ 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau pe toti odata, ca-i cheltui.
:-D
Sotul, sofer pe betoniera
http://fun.kappa.ro/index.php?module=viewvideo&id=52
http://fun.kappa.ro/index.php?module=viewvideo&id=52
Sfaturi de la Lacatus pentru Banel Nicolita: 1)Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar. 2) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile. 3)Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit! 4)Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi. 5)Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume. 6)Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta. 7)Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii. 8)Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid. 9)Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc"
Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa. Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea!
Se duce la usa deschide si spune:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana... sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice... "Si frumoasa si desteapta..."
Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!...
Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: "Si urata si cu tupeu..."
Se duce la usa deschide si spune:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana... sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice... "Si frumoasa si desteapta..."
Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!...
Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: "Si urata si cu tupeu..."
Trei babe stateau la taifas si se laudau fiecare cu ce nepoti au.
Prima:
-Nepotul meu e episcop si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu "Inaltimea Ta!"
A doua:
-Nepotul meu e cardinal si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu "Luminatia Ta!"
A treia:
-Nepotul meu e stripper si cand intra intr-o casa toate femeile exclama: "Dumnezeule!"
Prima:
-Nepotul meu e episcop si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu "Inaltimea Ta!"
A doua:
-Nepotul meu e cardinal si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu "Luminatia Ta!"
A treia:
-Nepotul meu e stripper si cand intra intr-o casa toate femeile exclama: "Dumnezeule!"
Nu stiu dak so spus k n`am citit toate:P poate e veche sau expirata:P da sincer imi place:P
Era o familie.Barbatu de vreo 2 zile statea si se uita in certificatu de casatorie.
La un moment dat sotia il intreaba pe barbat ce face.Acesta spune ca nimik.
Ea il intreaba cum nimik k de 2 zile stai si te uiti in certificatu de casatorie.
Da el zice "Pai caut data expirarii"!
Era o familie.Barbatu de vreo 2 zile statea si se uita in certificatu de casatorie.
La un moment dat sotia il intreaba pe barbat ce face.Acesta spune ca nimik.
Ea il intreaba cum nimik k de 2 zile stai si te uiti in certificatu de casatorie.
Da el zice "Pai caut data expirarii"!
Aici gasiti un banc bun. Nu sunt decat doua posturi: http://www.legalracing.ro/forum/viewtop ... highlight=
MErita totusi sa cititi toate mesajele lui RC-ST nu sunt multe
MErita totusi sa cititi toate mesajele lui RC-ST nu sunt multe