Kitsch-uri
- laudia1975
- EVO I
La fel ca si ultimele 3 poze puse de tine, nu o consider nici pe asta kitsch. Nu o lua personal . Sunt diferite stiluri de tuning exterior, iar asta e unul dintre ele. Designul din poza este foarte reusit si este potrivit foarte bine pe masina. E clar ca eu nu mi-as face asa ceva pentru ca nu ma caracterizeaza, dar unui pustan din state ii sta chiar bine cand scoate skate-ul din portbagaj.
nu e kitsch si e o folie transparenta pe toata masina, inclusiv pe jenti.
In State exista un eveniment numit "What are you into" organizat de un dealer care are o prezenta mai nationala si un club al proprietarilor.
Se intampla chestii de astea in mod constant. Anul asta au facut o macheta din forex cica, la dimensiune naturala, si retusata cu ceara, zice un amic ca aveai impresia ca e una din showroom.
Bineinteles, astea se intampla pe bani multi si pe premii pentru participanti.
In State exista un eveniment numit "What are you into" organizat de un dealer care are o prezenta mai nationala si un club al proprietarilor.
Se intampla chestii de astea in mod constant. Anul asta au facut o macheta din forex cica, la dimensiune naturala, si retusata cu ceara, zice un amic ca aveai impresia ca e una din showroom.
Bineinteles, astea se intampla pe bani multi si pe premii pentru participanti.
- shadow2blade
- EVO I