Membri Noi
QUOTE (b30kdt)Salut
George din Bucuresti
nu-i pe emblema Mitsubishi dar are sange si inima de Mitsu, e Proton Persona 420 td ,an 1998
v-am gasit datorita unor colegi de pe daciaclub ,credeam ca nu exista un astfel de forum insa ma bucur nespus de mult ca am dat peste voi
Poate ne incanti cu niste poze cu masinuta ta, ce zici?
Bine ai venit!
George din Bucuresti
nu-i pe emblema Mitsubishi dar are sange si inima de Mitsu, e Proton Persona 420 td ,an 1998
v-am gasit datorita unor colegi de pe daciaclub ,credeam ca nu exista un astfel de forum insa ma bucur nespus de mult ca am dat peste voi
Poate ne incanti cu niste poze cu masinuta ta, ce zici?
Bine ai venit!
cu prima ocazie am sa-i fac niste poze ,mai ales ca i-am retapitat interiorul,l-am refacut in alb si negru
identica la culoare si model cu cea din pozele de mai jos
sunt destule si la noi ,mai ales in bucuresti,insa multe au ajuns pe mana taximetristilor sau la diverse firme si au suportat multe chinuri :x
eu ma mandresc cu a mea ,din cate am inteles e singura din tara care are motor original Mitsubishi ,in rest celelalte au motor tip Mitsubishi dar fabricat de Proton
identica la culoare si model cu cea din pozele de mai jos
sunt destule si la noi ,mai ales in bucuresti,insa multe au ajuns pe mana taximetristilor sau la diverse firme si au suportat multe chinuri :x
eu ma mandresc cu a mea ,din cate am inteles e singura din tara care are motor original Mitsubishi ,in rest celelalte au motor tip Mitsubishi dar fabricat de Proton
- Fişiere ataşate
-
- b5eb_27.jpg (44.82 KiB) Vizualizat de 4110 ori
-
- b6e9_27.jpg (52.98 KiB) Vizualizat de 4110 ori
- KidsJoyLounge
- EVO I
Sunt mai anonim de fel, dar Mitsu la Mitsu se permite :
Forum: KidsJoyLounge
Nick : suicide187
Car : B55KJL
Colt Z30 1.3 5 usi 95 cai, benzina Dec. 2006 pe mana mea.
Ocupatie... Sinucigas profesionist, si student la arhitectura prin Viena in timpul liber.
Altfel, Freelance designer (p.s: nu ezitati sa cereti o parere/ajutor, cand e vorba de ceva legat de design de la A la Z.)
Forum: KidsJoyLounge
Nick : suicide187
Car : B55KJL
Colt Z30 1.3 5 usi 95 cai, benzina Dec. 2006 pe mana mea.
Ocupatie... Sinucigas profesionist, si student la arhitectura prin Viena in timpul liber.
Altfel, Freelance designer (p.s: nu ezitati sa cereti o parere/ajutor, cand e vorba de ceva legat de design de la A la Z.)